Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής Κρατικής Αρωγής



Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής συμμετείχε το μεσημέρι της Δευτέρας στην συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής Κρατικής Αρωγής υπό την Προεδρία του Υφυπουργού κ. Χρήστου Τριαντόπουλου. Στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει σχετικά: 

Συμμετέχοντας σήμερα το μεσημέρι στην συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής Κρατικής Αρωγής υπό την Προεδρία του Υφυπουργού κ. Χρήστου Τριαντόπουλου εισηγήθηκα την αποζημίωση των σπαραγγοπαραγωγων της Πέλλας για τις ζημιές που υπέστησαν από τον αεροχείμαρο στις 8/2/2022 σύμφωνα με την έκθεση που καταθέσαμε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στον κ. Τριαντόπουλο.

Ακόμη ενημέρωσα την Κυβερνητική Επιτροπή για τις εκτεταμένες ζημιές στα ροδάκινα εξ αιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων και ανέμων που έχουν ρίξει την παραγωγή στο έδαφος, τονίζοντας ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα καταθέσει τις επόμενες μέρες υπόμνημα με όλα τα στοιχεία για τις ζημιές.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.