Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπόθεση υποκλοπών: Την Παρασκευή η προ ημερησίας – Τη Δευτέρα το αίτημα για εξεταστική επιτροπή



Την Τετάρτη 24 Αυγούστου πρόκειται να συνεδριάσει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ενώ για την Παρασκευή 26 Αυγούστου προγραμματίστηκε η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, όπως αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Ειδικότερα, η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφάσισε:

  • Την Παρασκευή 26 Αυγούστου αναμένεται να διεξαχθεί η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τις υποκλοπές, σύμφωνα με την απόφαση της διάσκεψης των προέδρων.
  • Επίσης, την Τετάρτη 24 Αυγούστου θα συνεδριάσει η επιτροπή θεσμών και διαφάνειας για τον διορισμό του νέου διοικητή της ΕΥΠ, Θ. Δεμίρη.
  • Τέλος, την επόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου θα διεξαχθεί στην ολομέλεια της Βουλής συζήτηση για την συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής, με βάση το αίτημα που ήδη έχει καταθέσει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ότι και να γίνει οι δημοσκοπήσεις θα δείχνουν την ΝΔ πρώτη και με μεγάλη διαφορά.. μέχρι το βράδυ των εκλογών.... τικ τοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεφτιλισε την Ελλάδα παγκοσμίως και φτωχοποιησε τους Έλληνες σε χρόνο dt το τσιτάχ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.