Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Fuel Pass 2: Καθυστερήσεις στην καταβολή των χρημάτων στους δικαιούχους



Fuel Pass 2: Καθυστερήσεις στην καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων για το επίδομα του Fuel Pass 2 παρατηρούνται σε πολλές περιπτώσεις.

Μία εβδομάδα έχει περάσει από τη στιγμή που άνοιξε η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2, όμως οι πληρωμές των χρημάτων, που φτάνουν έως και τα 100 ευρώ δεν έχουν γίνει.
Υπενθυμίζεται πως στο ΦΕΚ που δημοσιοποιήθηκε για το Fuel Pass 2 δεν δίνεται ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για την πληρωμή των χρημάτων. Υπάρχει μόνο ένα ασαφές εντός ολίγων ημερών, σε αντίθεση με την προηγούμενη πληρωμή του Fuel Pass 1 που γινόταν εντός δύο ημερών μετά την υποβολή της αίτησης.
Συγκεκριμένα γράφει, «εντός ολίγων ημερών από την ημερομηνία επιτυχούς παραλαβής και επεξεργασίας της αίτησης της/του δικαιούχου από το Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα της επιλογής της/του. Η αποστολή των αιτήσεων που πληρούν τις προϋποθέσεις της δράσης προς τα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα γίνεται το πρωί κάθε εργάσιμης ημέρας (εξαιρούνται ημέρες επίσημων και τραπεζικών αργιών)».
Πολλές αιτήσεις που έγιναν στην πλατφόρμα στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας παραμένουν μέχρι και το πρωί της Δευτέρας 8 Αυγούστου με την ένδειξη «προς αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα», με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι να μην έχουν λάβει χρήματα ακόμα.

Προς το παρόν επίσημη ενημέρωση για την καταβολή των χρημάτων στην τράπεζα ή στην έκδοση της ψηφιακής κάρτας δεν υπάρχει.

Φαίνεται ότι σε αυτή τη δεύτερη πληρωμή του επιδόματος θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Πληροφορίες πάντως θέλουν από το απόγευμα της Δευτέρας να υπάρξει ένα πρώτο μεγάλο κύμα πληρωμών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Κουκου.κουκου.μαχ.κουκου.🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόψε πρωί μεσημέρι μόνο το βράδυ και με λιπαντικό

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.