Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Η εκδήλωση μνήμης για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή (φωτο)



Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας και την Πανελλήνια Ένωση Καππαδοκικών Σωματείων, διοργάνωσε εκδήλωση μνήμης και προβληματισμού, το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πέλλας. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και μίλησαν ο Νικόλαος Ιντζεσίλογλου, ομότιμος Καθηγητής Νομικής Α.Π.Θ., σε ομιλία με θέμα «Κριτική αποτίμηση των αιτιών και των συνεπειών της Μικρασιατικής Καταστροφής», και ο Θεοφάνης Μαλκίδης, Δρ Παντείου Πανεπιστημίου, σε ομιλία με θέμα «1922: Η ατιμώρητη Γενοκτονία και ο Αγώνας αναγνώρισης». mkg




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Αχ!!! Χρηστο μου δεν ηξερες δεν ρωταγες; Τι δουλεια ειχες να κανεις μια τοσο σημαντικη εκδηλωση σε συνεργασια με τον Αυτοκρατορα; Θα μπορουσες να γεμισεις ενα γηπεδο με τον συγκεκριμένο καλεσμενο σου -ομιλητη και βρεθηκατε τρεις και ο κουκος εξαιτιας του Σταμκου. Μπερδευεις ανομοια πραγματα ενω γνωριζεις το αποτελεσμα γιατι και εφυης εισαι και αριστος προεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ι.Ε. ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ; ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΨΑΞΕΙ; ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αρρωστημενη φαντασια που σας διακατεχει δυστυχως θα σας αφησει κουσουρια 7'30. Απο που προκυπτει οτι μισω τον Σταμκο; Ισα ισα τον συμπαθω γιατι κανει οτι ειναι δυνατον να περισωσει την αξιοπρεπεια που καποτε ειχε και την εχει απωλεσει εξαιτιας σας. Το να εισαι κακος δημαρχος δεν ειναι το μειζον. Τουτο το γνωριζουν ολοι και θα του το εξαργυρωσουν τωρα γιατι μια εξευτελιστικη ηττα θα τον προσγειωσει. Για τις εξετασεις που μου προτεινεις καλα θα κανεις να κοιταξεις στον καθρεπτη για να κατανοησεις οτι λογω ειδικοτητας δεν μπορω να σε βοηθησω. Μπορουν ομως αρκετοι επιστημονες της περιοχης μας που ασχολουνται με την ψυχικη υγεια. Περαν τουτου ομως επειδη λογω καταγωγης δεν μπορεις να καταλαβεις την σημασια της εκδηλωσης, ανοιξε καποιο βιβλιο ιστοριας για να μαθεις οτι στην ζωη δεν υπαρχουν μονο τσελιγκες.

      Διαγραφή

  3. ούτε γιατροί,ούτε δάσκαλοι,ούτε διοικητές…στην εκδήλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Στάμκος ήταν η αιτία που δεν είχε κόσμο ενώ ο συμπαθέστατος πρόεδρος του ΔΣ ήταν πόλος έλξης .. ουτε οι δικηγόροι δεν πήγαν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Χρήστο συνέχισε έτσι! Ανεξάρτητος, αδέσμευτος και αυτόφωτος. Όπως βλέπεις η αγάπη τους περισσεύει... Σε μια αίθουσα που δεν είχε καρέκλα να καθίσεις ανακάλυψαν ότι δεν είχε κόσμο, ενώ έπρεπε να γεμίσεις στάδιο. Και ο άλλος που σε θεωρεί ευφυή και άριστο πάει να σου χρεώσει τον σταμκο λες και εσύ ως δικηγορικος σύλλογος πρέπει να μην έχεις σχέση με τις αρχές του τόπου,γιατι αυτός δεν γουστάρει τον δήμαρχο. Για την ουσία όμως τίποτα. Για την σοβαρότητα της εκδήλωσης ούτε λέξη. Αρκεί να φοβηθείς και να μην τους χαλάσεις το παιχνίδι. Δεν πας και σε πανηγύρια βρε παιδί μου για να γίνεις πιο συμπαθής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω οτι εχεις προβλημα κατανοησης και το αμαρτημα σου ειναι διπλο αν εισαι δικηγορος. Κανενας δεν αδικει τον Τανασκο που ειναι εξαιρετος νομικος, προεδρος και ανθρωπος. Ουτε και την σημαντικοτητα της εκδηλωσης για μια γενοκτονια που θα επρεπε να ειναι ηδη εθνικη επετειος. Απο που προκυπτει ρε κυριε/α οτι δεν θα μπορουσε να γεμισει ενα σταδιο ' η εστω το πνευματικο κεντρο των Γιαννιτσων; Ειπε καποιος τον προεδρο γιατι εχει σχεσεις με τους θεσμους της περιοχης; Απλα επειδη ειναι εφυης και προνοητικος θα επρεπε να λειτουργησουν καλυτερα τα αντανακλαστικα του, οταν απεναντι του εχει ενα μη αξιοπιστο συνομιλητη, συνεργατη, δημαρχο, πρωθυπουργο. Επειδη ολοι γνωριζομαστε καλα μεταξυ μας στην μικρη κοινωνια που ζουμε, προσπαθουμε να αποφυγουμε τις κακοτοπιες. Ποιος σου ειπε εσενα οτι δεν γουσταρω τον Σταμκο; Μηπως επειδη ειναι δημαρχος θα τον αφησω στο απυροβλητο για την ανεπαρκεια του; Η δουλοπρεπεια εν ετη 2022 εχει τελειωσει και ο καθε ενας απο εμας θα κρινεται δημοσια γιατι κατεχει δημοσια θεση. Αν εσυ θελεις να κανεις δημοσιες σχεσεις ειναι προβλημα δικης υποταγης. Ο Τανασκος ειναι πλεον οχι ο δικηγορος μας αλλα θεσμος. Ειναι ο προεδρος του Δικηγορικου Συλλογου Γιαννιτσων και πρεπει να σταθει στο υψος των περιστασεων (που φυσικα το πραττει μεχρι τωρα).

      Διαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΊ? ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΤΖΑΠΑΤΖΗΔΙΚΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟΥΣ. ΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρήστο , ένας σύλλογος όπως ο δικηγορικός πρέπει να στέκεται ψηλά και στις εκδηλώσεις που διοργανώνει να συμμετέχουν όλα τα πολιτικά κόμματα με τους βουλευτές τους.
    Γεγονός που όπως παρατήρησα δεν προκύπτει από τις φωτογραφίες.
    Κρίμα , είσαι τόσο νέος και φέρελπις! Τέτοιες ενέργειες σε αδικούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.