Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκδήλωση ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας και της ΟΜ Γιαννιτσών για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή



Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας και η ΟΜ Γιαννιτσών τιμούν την επέτειο μνήμης των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή με μια μεγάλη εκδήλωση, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μμ, στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά.

Το πρώτο σκέλος της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει συζήτηση, στην οποία θα απευθύνουν χαιρετισμό η βουλευτής Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας Γιώργος Σγουρούδης.

Εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν η Καθηγήτρια Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σία Αναγνωστοπούλου, ο Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, Νίκος Μαραντζίδης, ο Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέλιος Κούλογλου, ο Δημοσιογράφος Άκης Σακισλόγλου,, και ο Αρχιτέκτων- Πολεοδόμος, Ομότιμος Καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘΝίκος Καλογήρου, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Άννα Μαρία Σαββίδου.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία - αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα και το έργο του με τίτλο: «Μικρά Ασία και Βυζαντινός Εσπερινός», σε επιμέλεια του Κώστα Καλδάρα, από την ορχήστρα του.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Έφυγα από το ΣΥΡΙΖΑ όταν κάνατε δηλώσεις ότι δεν έγινε καμία γενοκτονία στην πατρίδα τώρα για ποιες εκδηλώσεις μιλάτε ξεφτυλεσ,!ε ξεφτυλεσ.πουλημενοι ε πουλημένος.δεν ξεχναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεφτυλεσ τώρα πως το παίζετε.ξαφνικα γίνατε και πατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσοι έχετε κόλλημα με μίση κλπ προς άλλους όχι μόνο απ το ΣΥΡΙΖΑ να φύγετε , αλλά να πάτε στο φυσικό σας χώρο . Την Ακροδεξιά. Και αξίες και πατριδοκαπηλεία δεν χωράνε σε μια μασχάλη.Μην το παίζεται δήθεν δημοκράτες… Και τη Νέα Δημοκρατία ακόμα ,μην τη λερώνεται …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα απογονε τού Εμβέρ Χότζα σούπερ δημοκράτη...

      Διαγραφή
    2. Αδερφέ ο ΣΥΡΙΖΑ τα έλεγε και τα πιστεύει. Εμείς Έλληνες που πονάνε όταν φέρονται έτσι στην πατρίδα μας.

      Διαγραφή
  4. Κομμουνιστές και μικροαστική καταστροφή όπου τήν συμβολή τους τους σε αυτή επιδίωξαν όπως έγραψε και ο Ριζοσπάστης. Σαν να λέμε Ηρώδης και παιδική θνησιμότητα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.