Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας – Το πρόγραμμα της επίσκεψής του



Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, έρχεται σήμερα, Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα:
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
-09:30 Συνάντηση με τους απεργούς εργαζόμενους στο εργοστάσιο “Μαλαματίνα”
-10:30 Συνάντηση με τη Διοίκηση της ΔΕΘ- Helexpo και το Σωματείο Εργαζομένων
-11:00 Περιοδεία στα περίπτερα της ΔΕΘ – Helexpo
-19:30 Ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου
-13:00 Συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ-Helexpo



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. άντε να δούμε, κατώτερος μισθος 1000 ευρω και ενα σπιτι δώρο πετρελαίο δώρο αέριο δώρο κτλπ και θα τα κλασικά θα καταργήσει το χαράτσι θα παίζει νταούλι και οι αλλοι θα χορεύουν ....α ρε αλεξη κ@λοτουμπα κρίμα να μην σε γνώριζε ο συχωρεμένος Ανδρέας θα σου έβγαζε το καπέλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Ο ΚΑΚΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ ΦΑΛΗΡΙΣΕ.

      Διαγραφή
    2. 2:26 π.μ. εσύ είσαι που ψήφισες ναι και το χάρηκες !!!!!!!!! και μετά σε ενα βράδυ στο έκανε οχι και παλυ λες πρόβατα τους άλλους !!!

      Διαγραφή
  2. Ο κυριος τιποτα αντε να δουμε τι ψεματα θα πει παλι,να εχεις αντιπαλο τον κουλη και να εισαι δευτερος ειναι καταντια.Σε μαθαμε απο την καλη και την αναποδη.Ξεφτιλισε την αριστερα ντρεπομαστε να πουμε οτι ημαστε αριστεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νταούλι θα το φέρει ; εχει το βράδυ παραδοσιακή βραδιά μην πάει τζάμπα η επίσκεψη να μας παίξει κάτι από αυτά που ξέρει που έπαιζε στις συνόδους των πρωθυπουργών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το νταούλι θα συνοδεύεται με το ντέφι της προλεταριας τού Κώστα Ναβαρίνο και τέκνου εργατών γης κας αχτσιογλου

      Διαγραφή
  4. Καλώς τόν τον μέγα ηγέτη που με τίς μεταγραφές από τα ρεταλια τής δεξιάς αναγνώρισε μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα στους Σλάβους. Κουμουνιστής αμετανόητος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.