Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Το φράγμα του Αλμωπαίου δεν εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης



Άλλη μια εξαπάτηση της Πέλλας από τον κ. Μητσοτάκη

Η πρόσφατη ανακοίνωση της λίστας των αρδευτικών έργων, συνολικού προϋπολογισμού 1,3 δις € τα οποία πρόκειται να προκηρυχτούν τους επόμενους μήνες, στην πλειονότητά τους μέσω Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) και με κάλυψη της κρατικής συμμετοχής από το Ταμείο Ανάκαμψης και τον τακτικό προϋπολογισμό, καθώς και των έργων μικρότερου προϋπολογισμού, με αξιοποίηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ), αποκάλυψε την σκληρή πραγματικότητα για την Π.Ε. Πέλλας.

Το φράγμα Αλμωπαίου (Καλής) ένα αρδευτικό έργο μεγάλης σημασίας για την περιοχή της Πέλλας, δεν περιλαμβάνεται στον προγραμματισμό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την κατασκευή του.

Αυτή η εξέλιξη βρίσκεται σε έντονη αντίθεση με τις ψευδείς διαβεβαιώσεις των κυβερνητικών βουλευτών, οι οποίοι έχουν ανακοινώσει κατά καιρούς ότι «το Φράγμα Αλμωπαίου, εδώ και ένα χρόνο εντάχθηκε για χρηματοδότηση στο Ταμείο Ανάκαμψης», ενώ κάποιοι εξ αυτών, πολύ πρόσφατα, με αναρτήσεις τους μας ενημέρωναν «για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών υλοποίησης του έργου».

Αυτή η αρνητική εξέλιξη που θα ανατραπεί άμεσα αμέσως μετά τις εκλογές από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα αποτελεί την πιο κυνική απόδειξη της στρατηγικής αποδόμησης του παραγωγικού ιστού της χώρας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Είναι προφανές ότι τα κονδύλια αυτού του υπερπολύτιμου έργου θα δοθούν στους εκλεκτούς ολιγάρχες του καθεστώτος για να κάνουν έργα σε άλλες περιοχές. Για το επιτελικό κράτος η Πέλλα, η «καρδιά» της Μακεδονίας είναι αόρατη. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΝΤΟΡΚΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν κάποτε ήταν κυβέρνηση γιατί δεν το έφτιαξε;θυμάστε τα παραμύθια που λέγατε;εσύ πρώτα από όλους.(κυρια)κολοτουμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίταξε ποια μιλάει. Υπάρχει πλούσιο υλικό στην καρατζοβα και βρίσκεις τα πάντα από τα δελτία τους.Αυτη κατηγορήθηκε ότι δεν έβγαλε άχνα όταν το 2011 ακυρώθηκε ο διαγωνισμός της μελέτης. Και φτου από την αρχή. Αυτή δεν έβγαλε μιλιά όταν επι 4,5χρονια συριζα για τον δασικό δρόμο δεν προχωρούσε το έργο .Αυτή δεν είπε λέξη όταν ο Αραχωβιτης ενετασε 30 φράγματα στο πρόγραμμα Του υπουργείου και το δικό μας απέξω. Τώρα επειδή δεν χαριζομαι σε κανένα και ο πρωτεργάτης βουλευτής με τα πολλά δελτία και μάλιστα τελευταία πολύ πυκνά είναι ανυποχωρητος σε αυτό. Θα πρέπει να εξαφανιστεί. Όμως κρατώ τις δηλώσεις του αρμόδιου γενικού γραμματέα στο Λουτράκι ότι έχει δρομολογηθεί, όπως και τις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού Σκυλακακη για το ταμείο ανάκαμψης πριν από καιρό στο τοπικό κανάλι του νομου.Πιστευω ότι έχει γίνει λάθος.Και το Φράγμα Αλμωπαίου είναι στην τελική του φάση.θα φανεί πιστεύω πολύ σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Τζάκρη ασ πάει πρώτα να ανάψει κάνα φουγάρο μετά να μιλαει.ξεφτυλεσ ψευτεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.