Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στ. Φουντουκίδης: ''Ο Δήμαρχος έχασε κάθε επαφή με την πραγματικότητα''- Επίσκεψη στην Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών(φωτο)



Από το γραφείο του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη, πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Ο κ. Στάθης Φουντουκίδης παραβρέθηκε με συνεργάτες του χθες, 06-09-2022, στα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών. Παρακολούθησε την τελετή εγκαινίων, επισκέφθηκε τον χώρο της πανήγυρης, όπου συνομίλησε με εμπόρους και πολίτες και το περίπτερο του Δήμου Πέλλας, όπου ενημερώθηκε για την δωρεά μυελού των οστών και συνομίλησε με επιχειρηματίες του Δήμου μας που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση.
Στο τέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση στους εκπροσώπους του τύπου:
Να ευχηθούμε καλή αρχή και καλές δουλειές στους εμπόρους και καλές αγορές στους επισκέπτες. Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε ας αποτελέσει ένα διάλλειμα διασκέδασης και ξενοιασιάς η βδομάδα αυτή.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την τοποθέτηση του κ. Στάμκου κατά την τελετή των εγκαινίων. Μια παλαιοκομματική και άοσμη ομιλία από έναν άνθρωπο που ηγείται μιας παράταξης που έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και τις ουσιαστικές ανάγκες των δημοτών.
Μας μίλησε ο κ. Στάμκος για έναν Δήμο που αλλάζει, παρουσιάζοντας μια εικονική πραγματικότητα. Όποια επικοινωνιακά τεχνάσματα και αν επιστρατεύσει, όσο και αν προσπαθήσει να ξεγελάσει τους δημότες, η πραγματικότητα που βλέπουμε και βιώνουμε όλοι μας δεν αλλάζει.
Αναφέρθηκε στον χώρο του Πλατανότοπου, που ΘΑ γίνει ένας «παράδεισος» και εκθείασε την «πολύ όμορφη» όπως είπε γέφυρα, αποδεικνύοντας πόσο ξένη είναι πλέον αυτή η Δημοτική Αρχή με τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών.
Μας είπε για το έργο της Αγίας Παρασκευής ότι ΘΑ ξεκινήσει εκ νέου, δίχως ίχνος αυτοκριτικής για την καθυστέρηση που οφείλεται αποκλειστικά σε δικά του λάθη.
Μας έταξε νέες παιδικές χαρές (δύο στον αριθμό), χωρίς να απολογηθεί για την απουσία χώρων αναψυχής για τα παιδιά μας όλα αυτά τα χρόνια.
Μας μίλησε για ανακύκλωση απορριμμάτων δείχνοντας να μην έχει εικόνα της κατάστασης που επικρατεί, την εικόνα που βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια.
Οικειοποιήθηκε το έργο του Φυσικού Αερίου, σαν να είναι έργο της Δημοτικής Αρχής.
Μας είπε για την έκδοση πιστοποιητικών μέσω του gov, σαν να είναι δικό του επίτευγμα.
Εν τέλει, μετά από δώδεκα χρόνια που έχει τα ηνία του Δήμου, με τα ΘΑ που ακούσαμε και την οικειοποίηση έργων άλλων, το συμπέρασμα είναι ότι αυτή η Δημοτική Αρχή, μετά από τρεις μη παραγωγικές θητείες, δεν είναι σε θέση να οδηγήσει τον Δήμο Πέλλας στο μέλλον. Απαιτείται συστράτευση νέων, άφθαρτων προσώπων, με όραμα, γνώση, εμπειρία και διάθεση να αλλάξουμε τα πράγματα, να πάμε με άλλους ρυθμούς στο απαιτητικό αύριο, καλύπτοντας τον χαμένο χρόνο, να βγάλουμε από το τέλμα τον Δήμο μας."










Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

23 comments:

  1. Η ερώτηση κρίσεως είναι βέβαια, εσύ αν δεν ήσουν γιός της επί πολλά χρόνια βουλευτίνας,θα είχες το σθένος να είσαι υποψήφιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστο το παραμύθι αυτό δεν έπιασε και πάλιωσε. Βρείτε κάτι που να πιάνει στον κόσμο

      Διαγραφή
    2. Από που και ως που παραμύθι; Δίκιο έχει… Ο κοσμος θα χρεωθει αλλη μια φορα τον εγωισμο μιας πολιτικης οικογενειας να συνεχισει την «καριερα» της κυνηγώντας θεσεις εξουσιας. Πριν δυο χρονια ο κυριος φουντουκιδης γυρνουσε σε ολο τον νομο και μας ελεγε ποσο ομορφος ειναι και ποσο νοιαζεται πηγαινοντας απο πανηγυρι σε πανηγυρι ακομα και στο μαυροβουνι. Ξαφνικα αφου εχασε την παρτιδα τον ενοιαξε ο Δημος Πελλας τωρα. Μαλλον το δικο σας παραμυθι δεν εχει πιασει φιλτατε/η

      Διαγραφή
    3. Από αυτό πιαστηκες εσύ?δεν σε πειράζουν τόσα χρόνια απραξίας με την νυν διοίκηση? Για γέλια είναι ο δήμος Πέλλας κ εσύ ασχολείσαι με τρίχες.

      Διαγραφή
  2. Φίλε μου μάλλον τα έχεις χάσει από την μοναξιά σου. Κοίτα να δυναμώσεις την παρέα σου, γιατί είναι σαν να πηγαίνετε να κουνηθειτε στην μπαλαρίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άφθαρτοι υποψήφιοι ;;; Σαν ξαναζεσταμένο φαγητο είναι αυτοί που σε συνοδεύουν. Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες δεξιά και αριστερά τώρα είναι μαζί σου Κοιτά γύρω σου την άφθαρτη εικονική πραγματικότητα της αποτυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και λίγα είπες Στάθη 12χρονια δήμαρχος είναι και ενώ άλλοι κόβουν κορδέλες αυτός μιλάει για μελέτες,λες και ανέλαβε χθες καθήκοντα.το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να ζητήσει συγγνώμη για όσα δεν έκανε και να παραιτηθεί έστω και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ή ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ.ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΛΕΣ?
    ΛΙΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ . ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΕΑΡΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφθαρτοι; Αποτυχημενοι σαλτιμπαγκοι που πηδανε καραβι μηπως και δουν φως θελεις να πεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ένας εντός ο άλλος εκτός πραγματικότητας κι εμείς οι εντός του πανηγυριού κάτοικοι να βαράμε ολονυκτια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να μας πει κ κος Φουντουκιδης αν προτιθετε να μεταφερει αμεσα το πανυγυρι εκτός πολης, αλλα απο πανυγυρι σε πανυγυρι τον βλεπουμε να γυρναει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανήκω στον χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά σε αυτές τις εκλογές πρέπει να δοθεί ο Δημος Πελλας στον Φουντουκιδη.Ειναι ο μόνος νέος άφθαρτος και άξιος να γίνει δήμαρχος.Ο άλλος 12 Χρόνια κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και εκλέγεται από της δημόσιες σχέσεις των συμβούλων του.Ο Καστεριδηςκαι η παραταξη του είναι κινητό ανέκδοτο από μόνοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άσχετο με την δημαρχολογια.. Αυτό το τριτοκοσμικό αισχος τής τσικνας της βρωμιάς με τα τσαντίρια τις λαμαρίνες και τα ξύλα των εκατό χρόνων του Αβράμη.. που λέγεται πανηγύρι Γιαννιτσών πότε θα σταματήσει επιτέλους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tελικά ο Λάκης με ποιον είναι; Με τον Θόδωρα; με τον Στάθη ή με τον άλλον Στάθη; όποιος το βρει κερδίζει μαντολάτο. χαχαχα. χρειάζεται κα λίγο χιούμορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το σκεφτουμε λογικα, Ο λακης θα «στηριξει» τον φουντουκιδη μεχρι τις εθνικες εκλογες που ειναι πριν τις δημοτικες, για να σιγουρεψει οτι δεν θα κατεβει βουλευτης ο φιυντουκιδης. Ε μετα τις εκλογες προφανως και θα παει παλι στον Θεοδωριδη η καστεριδη.

      Διαγραφή
  12. Καλά που κατεβαίνεις και εσύ δήμαρχος και κάνεις πιο εύκολή την νίκη του Καστερίδη.Με τοζόρι δεν γίνεται ούτε βουλευτής να γίνεις ούτε δήμαρχος.Αφού δεν τραβάς ούτε εσύ ούτε ο συνδιασμός σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε..καλα δεν του κανει και χαρη του Καστεριδη. Νομιζω οτι ειναι αδιαφορο για το ποιοι και ποσοι θα κατεβουν. Ο Καστερ θα γινει δημαρχος την πρωτη κυριακη οσοι συνδιασμοι και αν κατεβουν. Ολα τα υπολοιπα ειναι μπουρδες.

      Διαγραφή
  13. ΣΩΣTA KAI ΛOΓIKA 12,25 .AΛΛA META TIΣ EΘNIKEΣ EKΛOΓEΣ MΠOPEI NA TON ΔEIΣ YΠOΨHΦIO ΔHMAPXO H ANTIΠEPIΦEPEIAPXH, EΞOY KAI ΔIΠΛOΘEΣITHΣ. ANEΞEPEYNHTH H ΣKEΨH TOY ΛAKH. APA TO MANTOΛATO ΔEN TO ΠAIPNEIΣ. XAXAXA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από τα σχόλια που διαβάζω διακρίνω φόβο μήπως βγει ο φουντουκιδης η κάνω λάθος ρε παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος ήρεμα ρωτώ …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ασ πάει και μια βόλτα πίσω από τον κεντρικό δρόμο να δει κ εκεί τι γίνεται. Εκεί είναι τα προβληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε τι φοβάστε οποιοσδήποτε άλλος και να αναλάβει τον δήμο δεν νομίζω να είναι χειρότερος από τον σημερινό τουρίστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.