Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βράβευση από το Δήμο Πέλλας διοικητή και στελεχών της Τροχαίας Πέλλας για την προσφορά τους στον Δρόμο Θυσίας 2022



Ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Διοικητή κ. Βασίλειο Πλούγαρλη και στα στελέχη του Τμήματος Τροχαίας Πέλλας, για την προσφορά τους στον Δρόμο Θυσίας 2022.

Ο Δήμαρχος τόνισε την συνεισφορά του Τ.Τ. Πέλλας δίνοντας σε όλους συγχαρητήρια για την συμβολή τους στην επιτυχία του Δρόμου Θυσίας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά “Ο διοικητής και τα στελέχη της τροχαίας είναι καθημερινά δίπλα στον πολίτη, κομμάτι της κοινωνίας μας. Από την τήρηση του ΚΟΚ στο δήμο μας μέχρι τις δράσεις οδικής ασφάλειας που πραγματοποιούν σε μαθητές και σχολεία”.
Ο Διοικητής, κ. Βασίλειος Πλούγαρλης, ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη βράβευση καθώς και για την άριστη συνεργασία, ενώ, δήλωσε ότι πρώτη φορά στα είκοσι χρόνια της επαγγελματικής του πορείας βραβεύεται από κάποιον δήμαρχο και είναι ιδιαίτερα τιμητική και συγκινητική η στιγμή αυτή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η πλακέτα αυτή δεν ανήκει μόνο σε εμένα, ανήκει σε όλα τα στελέχη του τμήματός μου».
Ο πρόεδρος της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών κ. Νίκος Τομπουλίδης πρόσφερε το μετάλλιο και την μπλούζα του αγώνα, ενώ παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι κ.κ Αθ. Επιτροπάκης, Κων/νος Μπαλτζίδης, ο επικεφαλής της ομάδας ποδηλασίας κ. Τάσος Ουργαντζόγλου και η υπεύθυνη της διοργάνωσης κ. Δώρα Συλλέκτη.

Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Να βραβευτεί και ο κύριος Καστεριδης για την άψογη εκκίνηση που έκανε αλλά και ο φωτογράφος του που έκανε την δουλειά του !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καστερ δεν χρειαζεται να βραβευθει. Απο του χρονου μονο θα βραβευει ως Δημαρχος Πελλας. Εσεις θυμηθηκατε την Τροχαια ενα χρονο πριν τις εκλογες για ψηφοθηρικους λογους . Ποσα χρονια λαμβανει χωρα αυτη η εκδηλωση; Ποσα χρονια ειναι Δημαρχος ο Σταμκος; Ποσες βραβευσεις εκανε; Μια και μοναδικη μικρε, χαιρεκακε, υποτακτικε. Και με εναν σκοπο να τον ψηφισει ο Πλουγαρλης. Δεν ξερει φαινεται οτι οι Σταμκοι και οι Καραφυλλιαδες ειναι πλεον πολιτικα πτωματα.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΤΕ.

      Διαγραφή
  2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ. ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΑΛ%%%Α Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ 68 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓIATI ΔEN TOYΣ BPABEYΣE TA ΠPOHΓOYMENA XPONIA; KAI TO KANEI ΣE XPONIA ΠPOEKΛOΓIKH; ΨHΦIΣA ΣTAMKO OXI ME THN KAPΔIA, MH EXONTAΣ AΛΛH EΠIΛOΓH. BΛEΠΩ TΩPA OTI ΣYMΠEPIΦEPETAI ΠAΛIOKOMMATIKA KAI EΠIΠΛEON OΔHΓHΣE TON ΔHMO ΣE TEΛMA ,ΣE AΔPANEIA. ΔEN YΠAPXEI OPAMA, KEΦI ΔIAΘEΣH. KAI ΛYΠAMAI ΠOY YΠAPXOYN IKANOI ANΘPΩΠOI KAI ΔEN AΣXOΛOYNTAI . ENAΣ EK TΩN TPIΩN YΠOΨHΦIΩN ΔHMAPXΩN O NEOTEPOΣ ΣYMΠAΘHΣ, AΛΛA EXΩ EΠIΦYΛAΞEIΣ. TON ΘEΛΩ ΠIO ΔYNAMIKO , ΔPAΣTHPIO ENEPΓHTIKO. IΣΩΣ, H APXH TON ANΔPA ΔEIKNYΣI. OΨOMEΘA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα ποιον θελεις να πεισεις φωστηρα της πολιτικης; Τον εαυτο σου; Εμας τους αναγνωστες του Karatzova; Μεχρι πρότινος πονουσε το δοντι σου για τον Σταμκο και μας γραφεις οτι δεν ειχες επιλογες. Ο Παπανικολαου δεν ηταν σοβαρη επιλογη; Γνωριζεις το ποσοστο που ελαβε εκει που διοικησε στις εκλογες του 2010; Τωρα αλλαξες πλευρο και πηγαινεις στον Φουντουκιδη. Εγω δεν θα σε κρινω γι αυτο αλλα τουλαχιστον εκανες θεραπεια και τα συμπτωματα σου εφυγαν. Ο Καστεριδης δεν ηταν επιλογη; Οι δυο Θεοδωριδης δεν ηταν επιλογες; Το ΚΚΕ δεν ηταν επιλογη; Αρα εσυ δεν ψηφιζεις με κριτήριο την ικανοτητα αλλα το φρόνημα. Δεξιος να ειναι και ολα τα αλλα κατω απο το χαλι. Και να που τωρα ολες οι επιλογες ειναι δεξιες πλην του Σταμκου που ειναι οπου συμφερον και χαρα. Εγω σου δινω μια συμβουλη διχως να θελω να ασκησω κριτικη στην επιλογη σου που ειναι καλη. Ξεμπερδεψου εσωτερικα και μην παιρνεις στον λαιμο σου χιλιαδες συνδημοτες σου οπως εκανες τοσα χρονια...

      Διαγραφή
  4. ................η αλήθεια Ζ.Ζ. είναι πως μετά από αυτό οι διοργανωτές σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να λαμβάνουν έκτακτα μέτρα όπως μετά το μαραθώνιο της Βοστώνης. ποιος μας λέει ότι δεν θα βρεθεί κανένας ακόμη διαταραγμένος ψυχικά και αρχίσει να κάνει εκκινήσεις για να βγαίνει φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αληθεια ειναι οτι ηταν η τελευταια σας εκκινηση και φωτογράφιση. Δεν νομιζω οτι ο μεχρι τωρα βιος του χλευαζομενου απο εσας αυριανου Δημαρχου Πελλας Σταθη Καστεριδη, σας δινει το δικαιωμα να γραφετε τετοιες απρεπειες για να μην χρησιμοποιησω αλλο χαρακτηρισμο. Ξεχασατε τις φωτιες στο στρατοπεδο και τα αισχρα συλλαλητηρια Μακεδονομαχοι της συμφορας; Εδω εχουμε απτα παραδειγματα στο σπιτι μας και εσυ μας ταξιδευεις στην Βοστώνη. Το χασιμο της καρεκλας ειναι μεγαλος πονος παιδακια γι αυτο αρχιστε να το συνειδητοποιειτε οσο πιο γρηγορα μπορειτε. Η ψυχιατρικη του νοσοκομειου μας ειναι πολυ μικρη να σας δεχθει ολους....

      Διαγραφή
    2. ΖΖ ….ζω για τη στιγμή που θα δω εκκινήσεις του Καστεριδη με τα πρωτοκλασάτα στελέχη του…με τακούνια και μίνι.
      Να δω αυτό και τιποτα άλλο στον κόσμο….

      Διαγραφή
  5. Z.Z .ΣTIΣ ΔHMOTIKEΣ EKΛOΓEΣ ΔEN ΨHΦIZOYME KOMMA. AN YΠHPXE, YΠAPXEI
    ENAΣ ΣOBAPOΣ,KATAΞIΩMENOΣ ANΘPΩΠOΣ ME ΔIAΘEΣH ΠPOΣΦOPAΣ ΓIA TA KOINA ,ΠOY NA EMΠNEEI OPAMA....NAI ΘA TON ΨHΦIZA ! MEXPI ΣTIΓMHΣ YΠEPEXEI ΓIA MENA O NEOTEPOΣ OMΩΣ EIΠA TI ΠPEΠEI NA KANEI... IΔΩMEN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δεν καταλαβες ρε φιλε που πρεπει να σου εξηγησω; Γραφεις οτι τάσσεται με τον νεοτερο για τον οποιο λογο εσυ κρινεις. Σωστα πραττεις κατα την κριση σου και ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου. Εγω απαντω σε τουτον που διακωμωδει και παραλληλιζει εναν εκ των υποψηφιων Δημαρχων ως τον πιθανο τρομοκρατη της Βοστωνης γιατι νομιζει οτι ο θωκος ειναι περιουσιακο στοιχειο του Σταμκου. Αν εχεις αλλες αποριες, θα αφησω να σου τις λυσουν αλλοι.

      Διαγραφή
    2. …..για εμπέδωση:ο Καστεριδης έκανε εκκίνηση στέλνοντας τα παιδιά πουυυυυυυυυ????ελεύθερα στην πόλη??????απλά σκέψου λιγο….

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.