Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βέροια: 35χρονος βίαζε την κόρη του από τα 12-18 ετών! Η ίδια σήμερα αρνείται τα γεγονότα



Σε ποινή κάθειρξης 14 ετών και έξι μηνών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ένας 35χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του, το διάστημα 2016-2018, από την τρυφερή ηλικία των 12 χρόνων.
Ο κατηγορούμενος, κατηγορείται πως το 2016 θώπευσε την μόλις 12 ετών κόρη του μέσα στο σπίτι τους, ενώ το 2018, όταν και αποκαλύφθηκε η υπόθεση, φέρεται να τη βίαζε, απειλώντας την να μην μιλήσει.
Οι φριχτές πράξεις του 35χρονου δεν σταμάτησαν όμως εκεί, καθώς να αποπλάνησε στο ενδιάμεσο και συγκεκριμένα το 2017, και μία 12χρονη από τη Βουλγαρία.
Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ και η 18χρονη σήμερα κόρη του είπε στο δικαστήριο πως όλα αυτά δεν ισχύουν. Ωστόσο, οι καταθέσεις μαρτύρων και ψυχολόγων δεν άφησαν περιθώρια για αλλαγή της ετυμηγορίας του δικαστηρίου.
Ο κατηγορούμενος, μετά την απόφαση, θα επιστρέψει στις φυλακές, όπου ήδη εκτίει την ποινή του.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.