Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύσκεψη σωματείων και φορέων Ν Πέλλας για την προετοιμασία της πανελλαδικής απεργίας 9 ΝοέμβρηΜε πρωτοβουλία σωματείων και φορέων του νομού Πέλλας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου σύσκεψη για την προετοιμασία της πανελλαδικής απεργίας στις 9 Νοέμβρη.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος τα παρακάτω σωματεία και φορείς του νομού:

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ημαθίας – Πέλλας
Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα Νομού Πέλλας
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας
Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας (ΕΝΙΠ)
Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών, μέλος της ΟΓΕ
Αγροτικός Σύλλογος Κρύας Βρύσης “ΟΜΟΝΟΙΑ”

Επιπλέον, μέλη από: Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών και Περιχώρων, Σύλλογο Δασκάλων Γιαννιτσών, Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων Κεντρικής Μακεδονίας ΣΕΕΑΝ, Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, Σωματείο Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Σύλλογο Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας (παράρτημα Πέλλας), Σωματείο Περονοφόρων Οχημάτων, Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Πέλλας, Σύλλογο Λογιστών Νομού Πέλλας, Σωματείο Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών Ν. Πέλλας.

Μέσα από τη συζήτηση αναδείχθηκαν τα οξυμένα προβλήματα για όλους τους κλάδους και ταυτόχρονα η ανάγκη να οργανωθεί άμεσα η αγωνιστική απάντηση από όλα τα σωματεία, τους εργαζόμενους, το λαό.

Η σύσκεψη κατέληξε σε αγωνιστική προετοιμασία μέσα από πρωτοβουλίες για το επόμενο διάστημα έως και την ημέρα της μεγάλης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 9 Νοέμβρη, που πρέπει να γίνει στόχος να νεκρώσουν τα πάντα στο νομό.

Καλούμε κάθε συνδικαλιστή, τα σωματεία, τους φορείς του νομού να προβούν άμεσα σε γενικές συνελεύσεις, συσκέψεις, περιοδείες στους χώρους δουλειάς. Να φτάσει παντού το μήνυμα της απεργίας, το μήνυμα της αγωνιστικής διεκδίκησης. Δίνουμε όλοι το “παρών” στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που αποφασίστηκαν για το επόμενο διάστημα:

Δευτέρα 24 Οκτωρίου, 10π.μ. Κατάστημα ΔΕΗ Γιαννιτσών
Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, 10π.μ. ΟΑΕΔ Γιαννιτσών
Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, 10π.μ. ΟΑΕΔ Αριδαίας
Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, 10π.μ. Κατάστημα ΔΕΗ Έδεσσας
Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, 10π.μ. ΙΚΑ Γιαννιτσών
Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα Κέντρα Υγείας Κρύας Βρύσης και Αριδαίας

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6936116096 - 6942281324


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.