Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καστοριά: Ενώπιον του Εισαγγελέα οι συλληφθέντες στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής



Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Καστοριάς πέρασαν σήμερα τα 14 άτομα, που συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα στον συνοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής, στην Φλώρινα.

Οι εφτά από τους συλληφθέντες είναι αστυνομικοί του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου και, μαζί με δύο ακόμα αστυνομικούς που συνελήφθησαν χθες, έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Οι συλληφθέντες είχαν ζητήσει προθεσμία για την απολογία τους για σήμερα Παρασκευή, μετά την οποία εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφασίσουν αν κριθούν προφυλακιστέοι.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν, κάποιες από τις οποίες κακουργηματικού χαρακτήρα, περιλαμβάνονται στη δικογραφία, στην οποία εμπλέκονται συνολικά 128 άτομα.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται, μεταξύ άλλων, να έχουν διευκολύνει έναντι αμοιβής την είσοδο ή έξοδο Αλβανών πολιτών από τη χώρα σε 1.700 περιπτώσεις, με τα συνολικά κέρδη να υπολογίζονται σε 680.000 ευρώ.
Η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας διεξήγαγε έρευνα, μετά από καταγγελίες, που έγιναν τον περασμένο Απρίλιο και προέβη στις πρώτες συλλήψεις την περασμένη Δευτέρα.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ως συνήγορος ενός από τους συλληφθέντες, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ανέφερε πως “σήμερα η υπόθεση θα λάβει την πραγματική της διάσταση” κάνοντας λόγο για “υποθέσεις που δημιουργεί η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, κυρίως σε περιόδους πριν από τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.”.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.