Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας (φωτο)



Την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας επισκέφθηκε την Τρίτη 11 Οκτωβρίου ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός πραγματοποίησε την επίσκεψή του στις 12.30 μ.μ. στα πλαίσια της προγραμματισμένης παρουσίας του στον νομό Πέλλας. 
Τον υποδέχθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεως, Αρχιμ. Στέφανο Δέβρελη, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρ. Γεώργιο Ζουμή και άλλους κληρικούς και λαϊκούς υπαλλήλους των Διοικητικών Υπηρεσιών της Ιεράς Μητροπόλεως. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα υποδοχής του Επισκοπείου, όπου ο Σεβασμιώτατος είχε ολιγόλεπτη ιδιαίτερη συνομιλία με τον Πρωθυπουργό της χώρας και του επέδωσε ως ευλογία εικόνα του προσφάτως αγιοκαταταχθέντος Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης. 
Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευαν οι βουλευτές Πέλλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και άλλοι τοπικοί παράγοντες.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Μια ερώτηση γιατί πήγε ο κουλης στην μητρόπολη?για να μετανοησει?για την κατάντια που έφερε στον ελληνικό λαό?από το ύφος του δε φαίνεται κάτι τέτοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι κράζετε τον κουλη αλλά με ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση άλλα 4 χρόνια θα ειναι κυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περαστικά σου τον χειμώνα αν κρυώνεις η αν δεν έχεις να φας.

      Διαγραφή
    2. Όχι, αστον αυτόν τον βλάκα να μας πει για την αντιπολίτευση,τι πρόβλημα έχει;

      Διαγραφή
    3. Αν ήταν ο σύριζα κυβέρνηση θα είχαμε πεθάνει από τον προηγούμενο χειμωνα

      Διαγραφή
    4. Ενώ με ΣΥΡΙΖΑ τα αγαθά θα είναι άφθονα και το πετρέλαιο δωρεάν... Σοβαρευτείτε αυτά τα αριστεροτιποτα δεν πρέπει να ξαναπαρουν εξουσία.

      Διαγραφή
    5. Με ΣΥΡΙΖΑ ψωνιζαμε άνετα ,ζεσταινομασταν χωρίς φόβο,δεν πληρώσαμε 1 ευρώ αύξηση στη ΔΕΗ,και φουλαραμε βενζίνη το αμάξι.
      Κατάλαβες ρε ρεταλι 7,23 που σε δουλεύει ο βζιιιν ότι φταίει ο πόλεμος των ακραίων που κουβάλησαν στο ναό της Δημοκρατίας;
      Ούφο ε ούφο.

      Διαγραφή
    6. Φαντάσου με όλα αυτά να είχαμε ΣΥΡΙΖΑ με πανδημία τον πολακη του δεν τρεχει τιποτε και δεν κανω εμβολιο,με το ελεύθερα σύνορα για ολους με λαθρομετανάστες, και με τους Τούρκους το Αιγαίο δεν έχει σύνορα και αν χασουμε κανενα νησί δεν τρεχει τίποτε

      Διαγραφή
  3. Τεράστιο κύκλωμα παιδεραστίας στα hotspot τι γίνεται εκεί Κυριάκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού έφυγε χωρίς να συμβεί κάτι, πάλι καλά να λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...μετά θα γίνει το φυτίλι είναι βραδύκαυστο.

      Διαγραφή
  5. η εξουσια στο νομο ειναι ο μητροπολιτης!! ξερει τι κανει ο μητσοςγ! ιστορικα αποδεδειγμενο στους αιωνες!! εκκλησια και εξουσια κοσμικη χειραγωγουν το λαο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.