Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στους Προμάχους Αλμωπίας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Προμάχων το τουρνουά ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό και όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν άμεσα ανάγκη. Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν: Οι Ελπίδες Προμάχων, ο ΑΣ Πρόμαχοι, η Μ.Θύελλα Λυκοστόμου και ο Ακρίτας Σωσάνδρας, ενώ για την ιστορία νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε η Μ. Θύελλα Λυκοστόμου. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι των τεσσάρων ομάδων, ενώ το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης, ο πρόεδρος του ΔΣ Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος και οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Σέλκος και Πολυξένη νάνου.
Τα αποτελέσματα κατά σειρά των αγώνων ήταν:
  • Ελπίδες Προμάχων – ΑΣ Πρόμαχοι 0-3 (δύο γκολ ο Ιωάννου και ένα ο Παπαντωνίου)
  • Μ Θύελλα Λυκοστόμου – Ακρίτας Σωσάνδρας 2-2 και 3-2 στα πένατλτι (Νάνος, Μονογενίδης τα γκολ του Λυκοστόμου και τα δύο ο Παπαδόπουλος της Σωσάνδρας)
Τελικός αγώνας
Μ Θύελλα Λυκοστόμου – ΑΣ Πρόμαχοι 0-0 και 3-1 στα πέναλτι.

Διαιτητής των αγώνων ήταν ο Θεόφιλος Μιχαηλίδης της ΕΠΣ Πέλλας τον οποίο οι διοργανωτές ευχαρίστησαν δημόσια για την αφιλοκερδή διαιτησία του.

Οι συνθέσεις των διαγωνιζόμενων ομάδων:

ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ (Γιάννης Μυλόπουλος): Σέλκος Χρ., Βέσκος Ε., Τούμπης, Γιουρούκης Χρ., Σέλκος Ε., Σπανόπουλος, Κόλτσης, Ταραλίδης, Μασλάρης, Σαπουντζής Αλ., Ασαλέας
Αναπληρωματικοί: Ρατσίτσκας, Σαπουντζής Αγγ., Μπάτσης, Γιουρούκης Κ., Τανούρης, Τζώτζος, Ασμέτης, Συμεωνίδης

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ( Κώστας Καρράς): Τουρμπέσης, Νάνος, Σατζάκης, Ίσκος, Κυριακίδης, Τσίπης, Άτζος, Ιωάννου, Παπαντωνίου, Αδραμάνης, Κόγιος
Αναπληρωματικοί: Μπελητάσιος, Χαλιλάϊ, Τανούρης, Λιάμπας, Θεοδωρίδης, Δαμιανίδης, Παπαδόπουλος, Μούγιος,
Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ (Βασίλης Σαμαράς): Καραγιαννίδης, Ελευθεριάδης Γ., Κοκτσίδης, Σαμμαράς, Κηλικλής, Βασιλόπουλος, Τσόρμπας, Οζούζογλου, Παπασυμεών, Μονοφενίδης, Νάνος
Αναπληρωματικοί: Τουτουκτσής, Νάνος Χ., Πουσίνης, Αγκρέλλας, Χατζηλαμπρινός, Μιχαηλίδης, νούσκας, Ελευθεριάδης Θ., Αθανασιάδης, Γεωργιάδης 

ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ (Γιώργος Μπογδάνης): Καραϊσαρίδης, Τσόρμπας, Θωμάς Γ., Ζοθμπουλίδης, Χαλκίδης, Πέϊκος, Κοντακτσής, Παπαδόπουλος, Ντόγκαρης, Καραγιαννίδης, Παρτσανάκης Ε.
Αναπληρωματικοί: Θωμάς Ε., Λαζαρίδης, Κουτρούμπαλος, Παρτσανάκης Π., Μποζίνης, Σαπουντζής, Στούπης.    

Πηγή φωτο promahi-nea.blogspot.com
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.