Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ! ''Έφυγε'' από τη ζωή ο Γιαννιτσιώτης δημοσιογράφος Τάσος Παπαδημητρίου



Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Γιαννιτσιώτη δημοσιογράφου Τάσου Παπαδημητρίου.
Ο Τάσος Παπαδημητρίου, ο οποίος εδώ και χρόνια ζούσε στο Παλαιοχώρι της Καβάλας, "έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή χθες το βράδυ σε ηλικία 59 ετών, σκορπίζοντας οδύνη και θλίψη στους οικείους του και κυρίως στην γυναίκα του Αντωνία Σωτηργιανίδου και τα τρία παιδιά του. 
Ο άτυχος συνάδελφός μας μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Νοσοκομείο της Καβάλας εχθές το βράδυ παρουσιάζοντας συμπτώματα δύσπνοιας με έντονο βήχα και υπέστη πνευμονική εμβολή. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ο Τάσος Παπαδημητρίου ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στις αρχές της δεκαετίας του '90 στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Γιαννιτσών, όπου είχε την επιμέλεια καθημερινής δημοσιογραφικής εκπομπής. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Καβάλας.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα, στις 4.00 το απόγευμα, στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στο Παλαιοχώρι Καβάλας.
Η "karatzova.com" εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στους οικείους του.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.