Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ζευγάρι κατήγγειλε ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα σε δωμάτιο στη Χαλκιδική



Νεαρό ζευγάρι κατήγγειλε ότι εντόπισε κρυφή κάμερα σε τουριστικό κατάλυμα της Χαλκιδικής, 
στην περιοχή της Κασσάνδρας, όπου διανυκτέρευσε στα τέλη του περασμένου μήνα.
Σύμφωνα με την καταγγελία, επρόκειτο για συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνα και ήχου, η οποία ήταν τοποθετημένη σε πρίζα του δωματίου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 26χρονος είναι γνώστης της τεχνολογίας και αντιλήφθηκε αμέσως την ύπαρξη της κρυφής κάμερας.
Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη όπου ζουν, οι καταγγέλλοντες (ένας 26χρονος και μία 25χρονη) απευθύνθηκαν στην αστυνομία, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταλύματος (ενοικιαζόμενα δωμάτια), ενώ προσκόμισαν και την συγκεκριμένη συσκευή.
Η μήνυση διαβιβάστηκε στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της Χαλκιδικής για τη διενέργεια έρευνας. Στο πλαίσιο αυτό θα αποσταλεί η επίμαχη συσκευή στα αρμόδια εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκε το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Πως ανακάλυψαν την κάμερα
Η 25χρονη που έκανε την καταγγελία ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, εργαζόμενη σε κατάστημα εστίασης που επίσης κατείχε ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καταλύματος.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, την προηγούμενη εβδομάδα ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε ο ίδιος να παραχωρήσει το δωμάτιο στη νεαρή προκειμένου να διαμείνει εκεί μαζί με τον σύντροφό της για να εξοικονομήσουν χρήματα. Έτσι και έγινε τελικά, καθώς η νεαρή δέχθηκε την πρόταση.
Όμως η στιγμή που σόκαρε το ζευγάρι ήταν όταν ο 26χρονος πήγε να φορτίσει το κινητό σε μία πρίζα απέναντι από το κρεβάτι τους και διαπίστωσε ότι εκεί υπήρχε μία συσκευή, που όπως προέκυψε ήταν καταγραφικό μηχάνημα εικόνας και ήχου.
Αστυνομικές πηγές σημειώνουν στη Voria.gr πως γίνεται λόγος για ακόμα δέκα ζευγάρια που φέρονται να έχουν πέσει θύματα τέτοιων καταγραφών στο ίδιο κατάλυμα. Από μέρα σε μέρα αναμένεται η ανάλυση του υλικού από την ΕΛΑΣ για να εξακριβωθεί αν όντως απεικονίζει και άλλα ζευγάρια που είχαν καταλύσει εκεί τις προηγούμενες ημέρες από την καταγγελία.

«Έβαλα την κάμερα για να μη με κλέβουν»
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Όταν κλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες να δώσει εξηγήσεις στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως είχε εγκαταστήσει το καταγραφικό-κάμερα για να ελέγχει τον χώρο ώστε να μην κλαπεί κάτι.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.