Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών στο Δήμο ΑλμωπίαςΈγκριση έργων στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Π.Α.Α.) 2014 - 2020 - Δράση 4.3.4: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής και του Δήμου Αλμωπίας προς όφελος των πολιτών! Συνολικού προϋπολογισμού 1.077.434,59€

Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν:

1) ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΒΟΡΕΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ προϋπολογισμού 215.244,89€

2) ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΧΡΥΣΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ προϋπολογισμού 594.341,54€

3) ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΤΣΑΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ προϋπολογισμού 267.848,16€

Πρόκειται για πολύ σημαντικές παρεμβάσεις που θα εξυπηρετήσουν αγρότες, κτηνοτρόφους αλλά και χώρους αναψυχής καθώς περιλαμβάνονται δρόμοι προς αγρόκτημα, προς σταβλικές εγκαταστάσεις αλλά και το πολύ σημαντικό κομμάτι στα λεγόμενα «πλατανάκια» στο Βορεινό όπου προσελκύει πλήθος κόσμου λόγω της ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς της περιοχής.

Δήμος Αλμωπίας
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΟΜΗΣΗΣ 
ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Στα χωράφια εντός Αριδαίας θα ρίξετε κανένα καρότσι άσφαλτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.