Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άρση της ασυλίας του Νίκου Παππά ψήφισε η Ολομέλεια



Δεκτή κατά πλειοψηφία έγινε από την Ολομέλεια της Βουλής η αίτηση άρσης της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά.

Η αίτηση της άρσης ασυλίας αφορούσε σε υπόθεση ψευδούς κατάθεσης κατ΄ εξακολούθηση που φέρεται να έδωσε ο κ. Παππάς κατά τη διάρκεια της λειτουργίας εξεταστικής επιτροπής.

Υπέρ της αίτησης άρσης ασυλίας δήλωσαν 180 βουλευτές ενώ 99 βουλευτές δήλωσαν κατά.

Αντίδραση από τον Νίκο Παππά

«Κάνατε φέιγ βολάν τα προϊόντα κατασκοπείας εναντίον υπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας και προσπαθείτε να περιορίσετε τη δημοσιοποίηση πορισμάτων, για τις υποκλοπές, που σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα», είπε ο Νίκος Παππάς, απευθυνόμενος στα έδρανα της πλειοψηφίας, λίγα λεπτά προτού αρχίσει η ονομαστική ψηφοφορία.

«Η διαρκής στοχοποίησή μου σας έχει καταντήσει καταγέλαστους. Ειδικά όταν επιχειρείτε ανεπιτυχώς να κρύψετε τις δικές σας σκανδαλώδεις ιστορίες. Χτυπάτε όσο θέλετε. Μας κάνετε πιο δυνατούς. Ψάξτε όσο μπορείτε και όσο προλαβαίνετε. Διότι καθώς ψάχνετε, πέφτετε πάνω σε δικά σας ανομήματα. Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Ψηφίστε λοιπόν με το μυαλό σας στο μέλλον. Εξήντα, από εσάς δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή. Σε μια Βουλή που η προοδευτική πλειοψηφία θα ελέγξει όλες τις δυσώδες υποθέσεις, της τελευταίας τριετίας και η δικαιοσύνη θα αφεθεί απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, εμφάνισε τον εαυτό του ως ένα ακόμα θύμα των «παρακρατικών παρακολουθήσεων» που στην περίπτωσή του συντελέστηκαν με τον «καλωδιωμένο Μιωνή». Ως «ενορχηστρωτή» δε της παρακρατικής παρακολούθησης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατονόμασε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ιδίως για τη στάση της ΝΔ στην αίτηση άρσης ασυλίας του, ο κ. Παππάς επισήμανε ότι η Βουλή αποφασίζει για μια υπόθεση παράνομης καταγραφή, την ίδια ημέρα που κλείνει τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές.

«Επιμένει όμως η ΝΔ, είπε, διότι θέλει να στείλει και η ΝΔ και η ηγεσία της, ένα έσχατο μήνυμα εκβιασμού σε όσους έχουν παρακολουθηθεί μέχρι σήμερα, και τους λέει να προσέξουν διότι μπορεί να έρθει στην ολομέλεια μια κοπτορραπτική, απομαγνητοφωνημένων συζητήσεων που έκανε η ΕΥΠ και τα παρακλάδια της», σημείωσε.

Αναφερόμενος στον τρόπο λειτουργίας της εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές, ο Νίκος Παππάς είπε η κυβέρνηση δεν θέλει να μάθει ο ελληνικός λαός, ποιος έδωσε την εντολή, για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη ούτε ποιος οργάνωσε την παρακολούθηση του Χρήστου Σπίρτζη, ποιος οργάνωσε τις παρακολουθήσεις δημοσιογράφων, δεν θέλει να μάθει ο ελληνικός λαός, για τον «διεθνή διασυρμό της χώρας» και «για το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης, στην καθομιλουμένη των Βρυξελλών, αποκαλείται ο Όρμπαν των Βαλκανίων». 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Παππα το παίζουν όλα τα σαιτ.
    Η κατηγορία για υπόθεση ψευδούς κατάθεσης κατ' εξακολούθηση.
    Την άρση ασυλίας του Σταμενίτη για κατάχρηση δημοσίου χρήματος κατ' εξακολούθηση για τρεις δικογραφιες για τα ολυμπιακά ακίνητα του 2009 την πνιξανε.
    Του Παππα με φαστ τρακ την ήραν. Του Σταμενίτη μετά από 13 χρόνια . Σκόπιμα για να πάει στο αρχείο. Τι να πει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.