Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H τελετή εγκαινίων της OPAP Arena (βίντεο)



Συγκίνηση, δάκρυα χαράς, ενθουσιασμός, μνήμες από τον ξεριζωμένο Ελληνισμό, παραδοσιακά Ποντιακά τραγούδια και χοροί, ένα όμορφο ταξίδι στον χρόνο ήταν στην πραγματικότητα τα εγκαίνια του πανέμορφου νέου γηπέδου της ΑΕΚ «OPAP Arena» που ολοκληρώθηκαν μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων και ήχων μπροστά σε 32.000 θεατές.

Στην τελετή των εγκαινίων την παράσταση έκλεψαν οι παλιές δόξες της «Ενωσης», τα δάκρυα συγκίνησης του ισχυρού άνδρα του «Δικέφαλου» Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ προβλήθηκε σε βίντεο μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν από κοινού ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Μητροπολίτη Νέας Φιλαδέλφειας Γαβριήλ μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Σιγά να μη δώσω 21€ είσοδο και πόσα ακόμα σε διόδια,βενζίνες η εισητηρια για να πάω να δω τα εγκαίνια ενός γηπέδου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν σε ανάγκασε κανένας να πας

      Διαγραφή
    2. όταν είσαι "μικρούλης" όπως εσύ , όλα τα βλέπεις μικρά .

      Διαγραφή
  2. Από την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ.
    Α ρε νεοέλληνα τι ακόμα σε περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.