Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Monsieur Minimal στην έκθεση ''ΑΚΟΥ ΜΕ'' του ΚΔΑΠμεΑ Γιαννιτσών της ΔΗΚΕΠΑΠ



Ο Monsieur Minimal (Χρήστος Τσιτρούδης) επισκέφθηκε την συμβολική έκθεση κοινωνικής ευαισθητοποίησης του ΚΔΑΠμεΑ Γιαννιτσών της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας, με τίτλο "ΑΚΟΥ ΜΕ", στο Θολωτό Οθωμανικό κτήριο "Τουρμπές", στα Γιαννιτσά. 
Όπως σημειώνει ο Γιαννιτσιώτης καλλιτέχνης "ο ήχος των καμπανών θα δώσει στην πόλη και την περιοχή την ευκαιρία να ακουστεί με δημιουργικό τρόπο ο ήχος των δημιουργών. Ο ακροατής να σκεφθεί με ανοιχτά αυτιά, να αναρωτηθεί με ανοιχτή καρδιά, να αφουγκραστει την αναγκαιότητα της αλληλεπίδρασης και της αλληλοκατανόησης με την διαφορετικότητα και την Αναπηρία".
Ο συνθέτης Monsieur Minimal γεννήθηκε το 1980 στα Γιαννιτσά και έχει να επιδείξει πλούσιο μουσικό έργο και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες. Το πραγματικό του όνομα είναι Χρήστος Τσιτρούδης και αποφοίτησε από το Τμήμα Ηλεκτρονικής Μουσικής και Τεχνολογίας του Νέου Ωδείου Θεσσαλονίκης με καθηγητή τον Δημήτριο Αδάμ. Διακρίθηκε μέσα από το διαγωνισμό της «The coca-cola sound wave festival» με τα κομμάτια “silk” και “love is a circle”, ενώ παράλληλα συμμετείχε στη συλλογή της “city campers” όπου σημείωσε σημαντική επιτυχία.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.