Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπία: 37χρονος κατηγορείται ότι βίαζε και κακοποιούσε την 11χρονη κόρη της συντρόφου του



Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιων πράξεων με ανήλικους ή ενώπιόν τους, κατάχρηση ανηλίκων και ενδοοικογενειακή βία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 37χρονου από την Αλμωπία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γιαγιά 11χρονης από την πλευρά της μητέρας, έκανε στη Θεσσαλονίκη καταγγελία για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση της εγγονής της από τον 37χρονο σύντροφο της μάνας, ο οποίος είναι από χωριό της Αλμωπίας.
Σύμφωνα με την καταγγελία που διερεύνησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ο 37χρονος άντρας κατά το χρονικό διάστημα Μαΐου 2021 – Αυγούστου 2022 σε σπίτια του σε περιοχές του Νομού Πέλλας, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε πράξεις κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης, η οποία είναι κόρη της συντρόφου του.
Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. Σοβαρά τώρα? Μετα απο αυτό τν καταονομαζεις σαν 'Παλικάρι?' 🤡

      Διαγραφή
  2. Τι δουλειά είχε να βάλει άντρα στο σπίτι της αφού είχε ανήλικο,βρωμιάς όλος ο κόσμος δεν ξέρεις από τι και από ποιον να φυλαχτείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυστυχώς οι χωρισμένες γυναίκες που έχουν παιδί ή παιδιά από προηγούμενο γάμο δεν μπορούν να επιλέξουν και τον καλύτερο μετά....και έτσι βλέπουμε περίεργα σκηνικά σε όλα τα επίπεδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.