Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Σηφάκης: Οι «άριστοι» τα κατάφεραν και το ΕΚΑΒ Αριδαίας που ιδρύσαμε πριν 4 χρόνια το κλείνουν από την επόμενη Παρασκευή 25/11



Να συστρατευτούν αμέσως όλοι οι φορείς στην Πέλλα ( βουλευτές και Δήμος Αλμωπίας) για να αποτραπεί η εγκληματική αυτή εξέλιξη.

Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ανθρώπινη ζωή και την αισθηση ασφάλειας των πολιτών της Αλμωπίας.

Η κυβέρνηση και ο Δήμος Αλμωπίας να βρούν άμεσα χώρο για να εγκατασταθεί το ΕΚΑΒ ώστε να μην επιστρέψουν από την επόμενη Παρασκευή τα δύο ασθενοφόρα και το προσωπικό στην Έδεσσα . Αδράνησαν και έχασαν πολύτιμο χρόνο (την ώρα που εδώ και μήνες γνώριζαν ότι ο χώρος που είναι τώρα εγκατεστημένο το ΕΚΑΒ μεταβιβάστηκε σε ιδιώτη ο οποίος επιθυμεί την ιδιόχρηση του) και αφού δόθηκαν και χρονικές παρατάσεις από τον νέο ιδιοκτήτη του του χώρου για την μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ δεν βρήκαν χώρο που να μπορεί να αδειοδοτηθεί για την χρήση ΕΚΑΒ.

Άμεσα να μετεφερθεί το ΕΚΑΒ Αλμωπίας σε προσωρινό χώρο ( ίσως στο Κέντρο Υγείας Αριδαία όπως προσωρινά είχε εγκατασταθεί κατά την ίδρυση του και μέχρι να διευθετηθεί ο χώρος που ήταν εγκαταστημένο μέχρι τώρα) μέχρι να βρεθεί κατάλληλος χώρος που να αδειοδοτηθεί για μόνιμη εγκατάσταση ο οποίος όμως πρέπει να βρεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Όπως όλοι γνωρίζουν η βάση ΕΚΑΒ Αριδαίας ( ως τμήμα του ΕΚΑΒ Έδεσσας) ιδρύθηκε επί της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με πολύ μεγάλη προσπάθεια δική μου και με την συνεργασία μου με την Κεντρική Διοίκηση του ΕΚΑΒ και υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο απο τον Τομέα Θεσσαλονίκης και το ΕΚΑΒ Έδεσσας.

Αντί να αναβαθμιστεί με επιπλέον ασθενοφόρα και προσωπικό ( όπως απαιτείται) το έφεραν στο χείλος του κλεισίματος.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ και του Δήμου Αλμωπίας σε περίπτωση κλεισίματος του ΕΚΑΒ Αριδαίας θα είναι τεράστιες.

Άμεση εγρήγορση απο όλους να σωθεί το ΕΚΑΒ Αριδαίας έστω και την τελευταία στιγμή.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Γιάννη
    Μην παίρνεις φόρα.
    Δεν φταίει για όλα η κεντρική κυβέρνηση αν ο δήμαρχος και οι υπόλοιποι που τον απαρτίζουν είναι για τα μπάζα.
    Φαντάζομαι σε επίπεδο δήμου θα έχουν κάποιο χώρο εντός της Αριδαίας η ακόμα και εντός δημαρχείου η πλησίον της Αριδαίας.
    Είναι δυνατόν να ξέρει ο Μητσοτάκης τι ακίνητα έχει ο δήμος αριδαιας και γιατί ξυνοξν τα απ' αυτά τούς??

    Σοβαρεψου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή να χρειάζεται πολίτης άμεση μεταφορά σε νοσοκομείο και μέχρι να έρθει ασθενοφόρο τον έχουν στείλει με συνοπτικές διαδικασίες στα θυμαράκια.
    Μπράβο,όχι μπράβο στον δήμο Αριδαίας και στους βουλευτές του νομού.
    Να τους κρατήσουμε για μαγιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έργο ΣΥΡΙΖΑ η επάνοδος της ΝΔ και ειδικά σε αυτή τη εκδοχή, στην εκδοχή Μητσοτάκη με το γνωστό παρελθόν.
    Εξάλλου και ο ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα υγείας δεν διαφοροποιήθηκε δραματικά από την πολιτική Κούλη, όπως εμβολιασμούς, υποχρεωτικοτητες κ.λ.π με αποτέλεσμα οι άριστοι του Κούλη να έχουν καταστεί ακόμα πιο σκληροί.
    Είναι αργά για δάκρυα Γιάννη καθώς και διαφαινόμενη υποβάθμιση του νοσοκομείου Έδεσσας, ακόμα και η ύπαρξη ΕΚΑΒ στην καρατζοβα, θα έχει μακρύ δρόμο για να μεταφέρει τους εχοντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ 10:28 ακόμη δεν έβγαλες την περικεφαλαία
      ασύλληπτος χαβάς .
      Τελειωμένος λαός.

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι που υπάρχει ψεκασμενος που έχει βγάλει την βασική εκπαίδευση !!!

      Διαγραφή
    3. Βρε βγάλε την περικεφαλαία είναι βαριά και κάνει μυαλό κουρκούτι άκουσε τι σου λένε

      Διαγραφή
  4. To EKAB περιμένει άλλους να του δώσουνε κτηριακές εγκαταστάσεις; Φαντάζεστε κάθε υπηρεσία να ζητούσε από το Δημο να της παρέχει εγκαταστάσεις; Δώστε μας κτήριο αλλιώς θα φύγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣHΦAKA TI KOTΣANA ΠAΛI ΠETAΞEΣ. O ΔHMAPXOΣ ΣE AΔEIAΣE ME EΠIXEIPHMATA. ΠAPE TON KAΣMA KAI ΠHΓANE NA ANOIΞEIΣ TON ΔPOMO ΓIA TA ΣKOΠIA. ΓIA AYTO EIΣAI ΣOYΠEP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος δήμαρχος ρε γκασμα;
      Αυτός που άφησε την περιοχή στο έλεος;
      Αυτός ο τίποτας που βάλατε για δήμαρχο;

      Διαγραφή
  6. Οι άρχοντες της περιοχής και του νομού γενικότερα τι κάνουν αετό πετάνε;Θα αφήσουν ολόκληρη περιοχή με τόσα χωριά χωρίς ΕΚΑΒ;
    Είναι έγκλημα εν γνώση τους και θα το βρουν μπροστά τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποσο αισχρό και άτιμο είναι να ρίχνουμε πάντα τις ευθύνες σ άλλους την ώρα που ο Μητσοτάκης και η συμμορία του έχουν απαξιώσει τον δημόσιο χαρακτήρα του συστήματος υγείας (και να ήταν μόνο αυτό ).
    Το θέμα είναι ,η περιοχή έχει ανάγκη την παρουσία του ΕΚΑΒ για όφελος των πολιτών ,ναι η όχι .
    Τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EKΛOΓEΣ EPXONTAI KAI META AΠO 3,5 XPONIA ΠANTEΛOYΣ AΠOYΣIAΣ ΘYMHΘHKE NA ΣKAΣEI MYTH KAI O ΓIANNHΣ O ΣHΦAKHΣ O MAYPOΓIAΛOYPOΣ THΣ APIΣTEPAΣ!
    BPHKE ENA ANYΠAPKTO ΘEMA THN ΔHΘEN KATAPΓHΣH TOY EKAB ΣTHN APIΔAIA EΠEIΔH TO KTHPIO THΣ ENΩΣHΣ AΓPOTIKΩN ΣYNETAIPIΣMΩN AΛMΩΠIAΣ OΠOY ΣTEΓAZONTAI KAI OI KOINΩNIKEΣ YΠHPEΣIEΣ ΠOYΛHΘHKE ΣE IΔIΩTH KAI EΠIAΣE THN ΓNΩΣTH ΦAMΠPIKA: KATOΠIN ENEPΓEIΩN MOY, AXPHΣTOΣ O ΔHMAPXOΣ, AXPHΣTOI OI BOYΛEYTEΣ KAI MONO AYTOΣ ΠOY AΣXOΛEITAI EΠIΣTAMENΩΣ ΠΩΣ ΘA MAZEΨEI ΠEPIΣΣOTEPA ΦPAΓKA ΔEΣMEYONTAΣ ΠOTAMIA ΣE OΛH THN EΛΛAΔA ΓIA NA ΠOYΛAEI AEPITZIΔIKEΣ AΔEIEΣ YΔPOHΛEKTPIKΩN ΣE AΔAEIΣ EINAI KAΛOΣ, ΣYΓXPONOΣ ΠOΛITIKOΣ KAI ΠANΩ AΠO OΛA XPHΣIMOΣ ΓIA THN AΛMΩΠIA!!!
    KI AΣ EXOYME NA TON ΔOYME ΣTHN APIΔAIA - ΔEN MIΛAΩ ΓIA TA XΩPIA - TPIΣHMIΣH XPONIA!
    MAΘE ΛOIΠON ΓIANNH ΣHΦAKH ΠΩΣ O TOMEAΣ TOY EKAB ΔEN KΛEINEI EΠEIΔH ΠOYΛHΘHKE ΣE IΔIΩTEΣ TO KTHPIO ΠOY EIXAN ΩΣ AΦETHPIA TA AΣΘENOΦOPA. O ΔHMOΣ BPHKE AΛΛO ΔHMOTIKO KTHPIO ΩΣTE NA EXOYN AΦETHPIA TA AΣΘENOΦOPA KAI MEXPI NA ETOIMAΣTEI AYTA ΘA ΞEKINOYN AΠO TO KENTPO YΓEIAΣ APIΔAIAΣ!!! TOΣO AΠΛA. BPEΣ ΛOIΠON KANENA AΛΛO AΠO TA ΔEKAΔEΣ YΠAPKTA ΘEMATA ΠOY AΠAΣXOΛOYN TOYΣ ΠOΛITEΣ THΣ AΛMΩΠIAΣ ΓIA NA YΠENΘYMIΣEIΣ OTI YΠAPXEIΣ! EKTOΣ AN ΠAΣ ΓIA KOINOTAPXHΣ APIΔAIAΣ!!! AΛΛA OYTE KI AYTOΣ ΘA KINΔYNOΛOΓOYΣE ME ENA ANYΠAPKTO ΘEMA! ΘA HTAN ΠIO ΣOBAPOΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν η ζήλεια γίνεται ψώρα τρώει όλη τη χώρα..
      Μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου εσύ γιατί θα δηλητηριαστείς άθλιε.Ναι εσύ 2:35 για σένα το λέω.

      Διαγραφή
    2. Ρε πυροβολημένε έχεις διαβάσει το βιογραφικό του Σηφάκη; Νομίζεις ότι μιλάς σε κανέναν πεταμένο ρε βλάκα με τα κεφάλαια;
      Ζει κοντά σαράντα χρόνια στην περιοχή ,είναι ελεύθερος επαγγελματίας μια ζωή,ξέρει τα προβλήματα της περιοχής καλύτερα απ' τον καθένα σας ούφο και τολμάς να τον αποκαλείς αεριτζη;;;
      Γράψε επώνυμα εάν έχεις κακαλα.
      Σα δε ντρέπεστε ανόητοι και άθλιοι τιποταδες.
      (Τα κείμενα τα γράφουμε με μικρά γράμματα ούφο ε ούφο)

      Διαγραφή
  9. 10,20 ΠOY BΛEΠEIΣ NA ΦEYΓEI TO EKAB;AΠΛA ΘA AΛΛAΞEI XΩPO. MHN ANAΠAPAΓEIΣ ΠAΠAPIEΣ. EΓKΛHMATEIΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣHΦAKA TI KOTΣANA ΠAΛI ΠETAΞEΣ. O ΔHMAPXOΣ ΣE AΔEIAΣE ME EΠIXEIPHMATA. ΠAPE TON KAΣMA KAI ΠHΓANE NA ANOIΞEIΣ TON ΔPOMO ΓIA TA ΣKOΠIA. ΓIA AYTO EIΣAI ΣOYΠEP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.