Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκπαιδευτική εκδρομή Δημοτικού Σχολείου Γαλατάδων στην Αθήνα (φωτο)



Μία υπέροχη εκδρομή στην Αθήνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του δημοτικού σχολείου Γαλατάδων. Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλάμβανε επίσκεψη στο Αττικό πάρκο, το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το μουσείο της Ακρόπολης, την Ακρόπολη με τον Παρθενώνα, τη Βουλή, το Ζάππειο Μέγαρο, το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο το Σύνταγμα με την προεδρική φρουρά, την παλαιά Βουλή και τις Θερμοπύλες.

Ιδιαίτερη και μοναδική εμπειρία ήταν και η παρακολούθηση θεατρικής παράστασης του θεάτρου Πόρτα, της Ξένιας Καλογεροπούλου με τίτλο το "Οικογένεια Νώε" που συγκίνησε και συγκλόνισε μικρούς και μεγάλους θεατές. Επίσης η βόλτα στη νυχτερινή Αθήνα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις μαζί με την περιήγηση στα στενά της πλάκας και στο Μοναστηράκι με την Ερμού.

Ευχαριστούμε πολύ το ταξιδιωτικό γραφείο των Αφών Περπερίδη από την Σκύδρα για την άψογη διοργάνωση του ταξιδιού, την διαμονή, την διατροφή και τις ξεναγήσεις που παρείχε στη διάρκεια της εκδρομής. Τον οδηγό του Γραφείου κ Βασίλη που δεν χάλασε χατίρι σε μικρούς και μεγάλους.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει για τον διευθυντή του Σχολείου κ Διαμαντή Παντακίδη που κατάφερε και εκπλήρωσε με το παραπάνω τους εκπαιδευτικούς στόχους της εκδρομής, και τον συνοδό δάσκαλό της ΣΤ΄ τον κύριο Γεώργιο Γιαμπαλκάρη.

Τέλος τον πρόεδρο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων κ Γιάννη Στογιαννίδη που διοργάνωσε την καλύτερη εκδρομή , όλους τους συνοδούς γονείς που έβγαλαν εις πέρας το απαιτητικό αλλά ιδιαιτέρως ενδιαφέρον πρόγραμμα και φυσικά τα παιδάκια μας που ήταν όλα υπέροχα και υπάκουα. Να σημειωθεί ότι στην εκδρομή συμμετείχε και αντιπροσωπεία από το Δημοτικό Σχολείο Λάκκας που ακολούθησε και συμμετείχε στο πρόγραμμα της εκδρομής. Μια εμπειρία μοναδική και ξεχωριστή για όλους, μικρούς και μεγάλους.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Συγχαρητήρια αλλά ρωτώ Αφού είναι εκπαιδευτική η εκδρομή γιατί να την πληρώνουν οι γονειςΟλα τα σχολεία έχουν κρατικούς πόρους Επίσης οι .μαθητές δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν το εισιτήριο των συνοδών εκπαιδευτικών και των αδύναμων Οικονομικά συμμαθητών τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.