Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Θ. Θεοδωρίδη με τον υπουργό υγείας Θάνο Πλεύρη για προβλήματα των δομών υγείας στο Δήμο Πέλλας (φωτο)



Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης του έθεσε ζητήματα που απασχολούν τις δομές υγείας του Δήμου καθώς επίσης και το θέμα λειτουργίας του Νοσοκομείου Γιαννιτσών ως αυτοτελές ΝΠΔΔ.

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη είχε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» σήμερα 23 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που αφορούν το Δήμο Πέλλας. Σχετικά με το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ο κ. Θεοδωρίδης έθεσε το θέμα για την μετατροπή του Γ.Ν. Γιαννιτσών σε αυτοτελές ΝΠΔΔ. Προς επίρρωση του αιτήματος, του προσκόμισε στοιχεία και λόγους που κρίνουν αναγκαία την μετατροπή αυτή.

Ακόμη ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε τα προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, παρά την ενίσχυση που είχε τα τελευταία χρόνια αλλά και διάφορες ανάγκες που έχει σε θέματα τεχνολογικού εξοπλισμού και κτιριακών υποδομών.

Ο κ. Θεοδωρίδης έθεσε επίσης και ζητήματα, τα οποία απασχολούν το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης και αφορούν στη στελέχωσή του την αναγκαία προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού και τις συντηρήσεις στις κτιριακές υποδομές. Ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα εξετάσει τα ζητήματα των δομών υγείας του Δήμου Πέλλας που του τέθηκαν στο επόμενο χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα το θέμα για την μετατροπή του Νοσοκομείου Γιαννιτσών σε αυτοτελές ΝΠΔΔ.

«Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δομών του Δήμου Πέλλας έκανε ένα τιτάνιο αγώνα την περίοδο της πανδημίας. Η απόλυτη στήριξη της Δημόσιας Υγείας στο Δήμο μας αποτελεί βασική προτεραιότητα του συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά». Προτεραιότητα που εκφράζεται στην πράξη με προώθηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην Αθήνα προς λύση». ανέφερε ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης για τη συνάντηση.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Η πολιτικη ειναι η ζωη του. Ειναι μακραν ο καλυτερος, ο ικανοτερος και πιθανον ο μονος που μπορει να βγαλει τα καστανα απο την φωτια. Με ποιον υποψηφιο δημαρχο να τον συγκρινω; Με τον Σταμκο που μας πηγε εκατο χρονια πισω; Με τον Καστεριδη που τρωει οχτω χρονια ξυλο στα δημοτικα συμβουλια και περιτριγυριζεται απο φρουτα στιφα; Με τον Φουντουκιδη που ειναι ακομη στο νηπιαγωγειο και με το ζορι θα προβιβαστει στην πρωτη ταξη του δημοτικου; Οπως και να δουμε το θεμα ολοι αναγνωριζουμε την ανωτεροτητα του Θ.Θ γιατι και ως δημαρχος και ως νομαρχης εφερε αναπτυξη. Μια λεξη αγνωστη για πολλους και εντελως ξενη για τον σημερινο κηφηνα που τα εργα και ημερες του θα κριθουν οταν ερθει η ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι να το κοιτάξεις λίγο,μήπως έχεις θέμα.

      Διαγραφή
    2. Οι παρενέργειες των εμβολίων;

      Διαγραφή
    3. Γιατι σας πειραξε τοσο το σχολιο μου; Κριτικη ασκω και καταθετω την προσωπικη μου αποψη. Οταν γραφεται μια αληθεια και δεν μπορει να αντικρουσθει αρχιζετε το ιδιο ξεφτελισμενο τροπαριο. Να ξερετε οτι προσωπικα σας γραφω στα απιδια μου και ας ειναι ανεμβολιαστα για λογους υγειας φυσικα και οχι για λογους ιδεοληψιας. Πειτε μου εσεις ποιος απο τους υπαρχοντες υποψηφιους ειναι καλυτερος και ποιος απο ολους εχει προσφερει στην κοινωνια τα περισσοτερα;

      Διαγραφή
  2. Αυτο ειναι..... ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου κομαντο θεοδωριδη. Ολοι μαζι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.