Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανεμβολίαστοι γιατροί: Επιστρέφουν 1/1 με διπλό rapid test εβδομαδιαίως και μάσκα – Τι ακριβώς αποφάσισε η Επιτροπή



Με δύο rapid test την εβδομάδα, μάσκες υψηλής προστασίας και με εργασία σε τομείς όπου δεν υπάρχουν ευάλωτες ομάδες ασθενών επιστρέφουν την 1η Ιανουαρίου 2023 οι ανεμβολίαστοι γιατροί στα νοσοκομεία.

Η εισήγηση της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων, η οποία συνεδρίασε σήμερα με αυτό το θέμα, περιλαμβάνει ακόμα τους τομείς στους οποίους δεν θα πρέπει να τοποθετούνται οι ανεμβολίαστοι γιατροί: Μονάδες εντατικής φροντίδας, μονάδες νεογνών και κλινικές – τμήματα με ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς.

Οι υπόλοιποι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί (νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, διοικητικοί υπάλληλοι) επιστρέφουν με την υποχρέωση των δύο rapid test ανά εβδομάδα και με μάσκα υψηλής προστασίας, βάσει της εισήγησης της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων κατά τη συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ενώ οι εμβοιασμενοι ας περιφέρονται όπως να ναι ,αυτοί δεν κολλάνε και δεν μεταδίδουν ξέχασα,αρε ξύλο που θέλετε όλοι σας ,αρε άντε μη πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψεκα μου έλειψες τι θα κάνουμε χωρίς τα χαζά σας

      Διαγραφή
    2. Εσύ όμως σταθερός προπαγανδιστής των αρίστων ηλιθίων Άντε ρε πάνε γλύψε κανα @#$%^& ξέρεις εσύ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.