Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών



Η Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον βουλευτή Πέλλας κύριο Βασιλειάδη Βασίλη (Λάκη) για τη βοήθεια που παρείχε προκειμένου να προμηθευτεί το σχολείο μας από τη δημόσια εταιρία «Κτιριακές Υποδομές» (ΚΤ.ΥΠ) εξοπλισμό απαραίτητο για τη λειτουργία του.

Ο εξοπλισμός θα αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Ο Διευθυντής
Δρ. Ξανθόπουλος Νικόλαος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;
    ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΎΡΙΕ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΕ. και εμεις στο χωριό μας πήραμε υλικα. αλλά Ο Διευθυντής είπε ότι έστειλε ένα χαρτί και ήρθαν. Δεν μεσολάβησε κανένας βουλευτής για τα αυτονόητα. Αν για τα θρανία χρειάζεται να παρακαλούμε του βουλευτές μας τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Οι βουλευτές θα έπρεπε να έχουν σημαντικό ρόλο στη χώρα μας. Αν ασχολούνται με τα αυτονόητα σημαίνει ότι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΟΝΟ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΕΑ.... ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ή της ΙΤΑΛΙΑΣ ή της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Γιατί στο τέλος αυτοί θα μας διοικούν και οι δικοί μας θα συνεχίσουν να είναι ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.