Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Υπεγράφη από τον Στέλιο Πέτσα η χρηματοδότηση 340.000 € για το αθλητικό κέντρο Έδεσσας



ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ¨ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ¨ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Ο Γιώργος Καρασμάνης συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι υπέγραψε την απόφαση για τις 340.000 που αφορούν το Αθλητικό Κέντρο της Έδεσσας (για τα αποδυτήρια, κερκίδες, περίφραξη κλπ), καθώς ξεπεράστηκε το τεχνικό πρόβλημα ως προς τον τρόπο χρηματοδότησης που είχε ως συνέπεια την εξάμηνη καθυστέρηση. Για το θέμα αυτό ο Γιώργος Καρασμάνης βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία/συνεργασία με τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου.

Ακόμη ο Στέλιος Πέτσας ενημέρωσε τον πρώην Υπουργό ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η Επιτροπή Αξιολόγησης για την ένταξη στο ¨Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης" της κατασκευής του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, προϋπολογισμού 11.000.000, καθώς και για την προμήθεια ψηφιακών υδρομετρητών, έλεγχο διαρροών, και αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑ Έδεσσας, προϋπολογισμού πέντε 5.000.000 – έργα για την υλοποίηση των οποίων υπήρξε και εντολή του Πρωθυπουργού.

Ο Γιώργος Καρασμάνης ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Υπουργό ο οποίος σε προηγούμενη συνάντησή τους τον είχε διαβεβαιώσει κατηγορηματικά για την χρηματοδότηση όλων αυτών των έργων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Καλά τόσα χρόνια αυτη η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να δώσει 340 χιλιάδες ευρώ για το γήπεδο του δήμου και τα δίνει προεκλογικά να κάνει τι με αυτα περίφραξη προβολής ταρτάν χλοοτάπητα κερκίδα αποδυτήρια; Με τι θα τα φτιάξει με lego το δούλεμα πάει σύννεφο .ότι πάρουμε καλό είναι Χαχαχά πανηγυριστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννάκη ξύδι εσύ και οι όμοιοι σου ελεγες ότι γήπεδο δεν θα γίνει εκεί ο δήμαρχος από εδώ και εκεί προχωράει...και πανε μια βόλτα να το δεις

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ. ΚΙΝΗΘΗΚΕΣ ΛΙΓΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπαγαλάκι 12:46 μ.μ. μέχρι τώρα έχουν δοθεί 1.200.000 συν τα 340.000 για ένα έργο που το ξεκίνησε με το ετσι θέλω ο Γιάννου και μπράβο του. ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για να δουμε τι θα κανουν οι αλλοι 2, εκλογές έχουμε και ολοι ψαχνουν ψήφους απο Εδεσσα, οτι χρημα πέσει στο γηπεδο καλοδεχούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠEΣ TO ΠNEYMATOΠAIΔI ΣOY TON ΛAKH H ΣYNANTHΣH ΠOY EΛEΓE OTI ΘA ΓINEI THN ΠEMΠTH EΓINE ΣTO ΔIAΔPOMO THΣ BOYΛHΣ THN ΠAPAΣKEYH MONO ΓIA ΦΩTOΓPAΦIA. AYTTA ΛENE TA ΓPAΦEIA OΛΩN ΣAΣ. OΛA ΠOY ΓPAΦEI ΣTO ΔEΛTIO TOY EINAI ΓNΩΣTA. ANAΦEPONTAI EΔΩ KAI ENA MHNA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατερίνα να τα βλέπεις αυτά που μας ξεγελάς με αγροτόδρομους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.