Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ομιλία του Γ. Καρασμάνη στην ολομέλεια της βουλής για τη στεγαστική πολιτική



Η ομιλία του Γιώργου Καρασμάνη στην ολομέλεια της βουλής για τη στεγαστική πολιτική για τα νέα ζευγάρια και τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Τίτλοι της ομιλίας

· ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ 25-39 ΕΤΩΝ

· ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ

· ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΝΟΙΚΙΟ

· ΕΠΙΛΥΣΗ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ 42 ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

· ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 2.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ

· ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ 13/9/2022 ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

· ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 7,75% ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ ΑΠΟ 1/1/2023

· ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΒΑΡΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 313 ΕΥΡΩ

Ακόμη ο πρώην Υπουργός

· ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ

· ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΙΣΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

· ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Ολόκληρη η ομιλία:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Τι χαμηλοτοκα δανεια και παραμυθια μπαρμπα γιώργο οταν τα επιτοκια καταθεσεων ειναι 0,0...% και των δανειων 3 -3,5 & 4%;
    Κονόμα για τις τραπεζες η ιστορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε ΣΤΟΚΕ ο Μπαρμπα Γιώργος το λέει, το 75% είναι άτοκο το δάνειο. και άτοκο εξολοκλήρου για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους. Τι μπύρδες είναι αυτές για επιτόκια και χαζά!!! Στόκε έ! Στόκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως ο στοκος και μαλιστα χαμηλης ποιοτητας εισαι εσυ; Ο μπαρμπας σου και ολοι οι ομοιοι του ψηφισαν την αρση της προστασιας ακομη και της α' κατοικιας με αποτελεσμα να βγουνε στο σφυρι εκατονταδες χιλιαδες σπιτια Ελληνων πολιτων. Με τις εντολες εξ ανωθεν οι βουλευτες βαζουν πλατη στον Πατση, την Καιλη και στους επιχειρηματιες τοκογλυφους των real estate. Αν αυτο δεν ειναι ντροπη και εγκληματικο συνεχισε να χειροκροτεις τον μπαρμπα σου που εχει κανει κομποδεμα βουνο απο τα χρηματα τα δικα μας. Οταν γεννιεσαι βοδι, πεθαινεις βοδι ανεγκεφαλε κουφιοκεφαλακη...

      Διαγραφή
    2. KAΛA TA ΛEΣ (10,54)ΓIA ΠATΣH KAI KAYΛH. THN APΣH THΣ BOYΛEYTIKHΣ AΣYΛIAΣ TOY ΣTAMENITH ΓIA TIΣ TPEIΣ ΔIKOΓPAΦIEΣ ΓIA TA OΛYMΠIAKA AKINHTA KAI TO ΛIMANI TOY ΠEIPAIA TO ΞEXAΣEΣ. EΔΩ K&ΛΩNOYN KAI MOYΓKA. AΣ EINAI KAΛA H KAPATZOBA ΠOY TO EBΓAΛE ΔEN ΘA ΠAIPNAME XAMΠAPI. OΛOI OI AΛΛOI MHN EIΔATE TON ΠANAΓH.

      Διαγραφή
  3. ρε ΣΤΟΚΕ πέταξες τη μπούρδα σου με τα επιτόκια και σου απέδειξα ΄ότι τα δάνεια είναι άτοκα. Έρχεσαι τώρα και πετάς τη μ@λ@κί@ σου, ότι ταχα ψήφισε την Άρση της Προστασίας της Πρώτης κατοικία. Ο κύριος Γιώργος ποτέ δε ψήφισε ΣΤΟΚΕ.
    Οι όμοιοί σου την ψήφισαν. Ρε ΣΤΟΚΕ με τα 5 χιλιάρικα που παίρνει ο βουλευτής μας και τα τόσα έξοδα που έχει, μπορεί να κάνει βουνό κομπόδεμα από τα χρήματά σας; Όταν δεν έχει σπόνσορες και χορηγούς, όπως έχει το συνάφι σου; πετάς και την κλ@νιά σου για Πάτση, Καϊλή και τοκογλύφους.
    Ποιον; Τον Καρασμάνη; Τον ποιο έντιμο και ειλικρινή άνθρωπο;
    Όταν μιλά; ΣΤΟΚΕ για αυτόν θα πλένεις τον βρώμικο στόμα σου με μπεταντίν. Που τέτοιο γιατί ξέρεις ότι το ιώδιο διαλύει τον ΣΤΟΚΟ.
    Άντε από κει απολειφάδι κακής ποιότητας. ΣΤΟΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ άσε τα άτοκα δάνεια και πάρε αγκαζέ τον Μπεττα και γυρίστε από χωριό σε χωριό να ανταλλάξετε ευχές με τους πολίτες γιατί δεν σε βλέπω καλά μόνο αυτός σε έμεινε όλους τους έκανες πέρα με τον τρόπο σου τον σερμπεζικο. Όλο τον νομο ο άλλος τον κάνει ανάστα παντού έχει γνωριμίες για αυτό τραβά και εσυ μαζί του να σε βλέπουν,μόνο σε κανένα τραπέζι εμφανίζεσαι αν σε καλέσουν και κανείς επι ερώτηση στον υπουργό. Κυβέρνηση είσαι οχι αντιπολίτευση…..Αιντε πάρε στροφές θείο Γιώργο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EXEIΣ ΔIKIO O KAPAΣMANHΣ EINAI NTEΛIKANHΣ KAI AΓEPΩXOΣ. TPABAEI EYKOΛA THN KOKKINH KAPTA. EIΔIKA ME THN AXAPIΣTIA ΓINETAI TAYPOΣ ΣE YAΛOΠΩΛEIO. ΔEN EIΔEΣ TON ΣTAMKO TON EKANE ΔIOIKHTH, ΔHMAPXO KAI AYΘΩPEI KAI ΠAPAXPHMA TON EΣTEIΛE ΠAKETO ΣTON ΣTAMENITH. O ΠOΛITIKOΣ ΠPEΠEI NA EINAI MAΛAΓANA. TON ΔIΩXNEIΣ KAI AΠO THN AΛΛH ΠOPTA MΠAINEI. AYTOΣ AΠO TETOIA ΔEN XAMΠAPIAZEI. O AXIΛΛEAΣ ΔEN EΔEIΞE TETOIA ΔEIΓMATA AXAPIΣTIAΣ. AΛΛΩΣTE TO ΛEEI KAI O IΔIOΣ ΠΩΣ EAN ΔEN HTAN O KAPAΣMANHΣ OYTE H MANA TOY ΘA TON ΓNΩPIZE. OΠΩΣ KAI OΛA KAΛA TA ANAΓNΩPIZEI. OΛOI ANAΓNΩPIZOYN TO EPΓO TOY KAI THN AΠOTEΛEΣMATIKOTHTA TOY. KAI ΠAΛI ΠPΩTOΣ KAI ME ΔIAΦOPA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ααααα ώπααα στασουυυ λιγοοο βρε γεροτσεπετοο. Τον πλατεία τον ανέδειξες παντού και τον έκανες περιφερειακό σύμβουλο και βουλευτή και τον σταμκο δήμαρχο και διοικητή και τώρα σε κυνηγάνε με νύχια και με δόντια να σε φάνε. Ο Αχιλλέας είναι γνήσιο παλικάρι και εξάλλου στο έχει αποδείξει. Δεν είναι άνθρωπος υπέρ ανέμων και υδάτων είναι γνήσιος και ντόμπρος και εκεί που καταλαβαίνει ότι πάνε να τον κοροϊδέψουν σηκώνει την κάρτα,για αυτό πρόσεχε. Τώρα ήρθε η ώρα να τον αναδείξεις και το Ψυχοπαιδι σου εκεί που επιθυμεί να θέση υποψηφιότητα το όνομα του. Αυτά ακούγονται από το πολύ κλειστό του περιβάλλον. Αλλά στο ξανά τονίζω το Ψυχοπαιδι και τα μάτια σου. Αυτός σου έμεινε και τραβάει μπροστά όλοι υπόλοιποι που έχεις δεν μπορούν να μοιράσουν μια μπάλα άχυρο στο παχνί. Αυτός έχει μέσα του καραμαλιδικο έχει πάρει από τον έμπορα τον παππού του. Τραβάει μπροστά και δεν υπολογίζει τίποτα. Παντού έχει κανει φωλιές και δυνατούς πύρινες. Αλλά ξέχασα έχει μαζί του άτομα παλιά μέσα από την πόλη που τον καθοδηγούν που να πάει,που έχουν βαρύτητα στην κοινωνία!!!! ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ!!! Γιωργοοοοοοο……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυκαλα Αχιλλέα τα λες και ετσι είναι και ωραιο το κοσμητικό επίθετο με το οποίο τον αποκαλείς Αχιλλέα. Έλα στο ψηφοδέλτιο του Σταμκου να βγεις σύμβουλος να εκπαιδευτείς και την επόμενη τετραετία με την πείρα που θα αποκτήσεις θα γίνεις αντιδήμαρχος .
    Μια καλή φίλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5.59 καλά ρε μπουμπουνα έχει ανάγκη ο Αχιλλέας να εκπαιδευτή. Η πήρα τόσα χρόνια τον εκπαίδευσε και τον δίδαξε πολλά από 20 χρονών είναι εθελοντής στο Δήμο Πέλλας. Πάντα κάτω από πολιτικές σκοπιμότητες βάζει ψιλά τον πολίτη όπου τον χρειαστεί ο κολλητός του ο Ανδρέας αντιδήμαρχος πρασίνου είναι παρόν. Ρίχνει αλάτια στους δρόμους κουρεύει χόρτα σε πάρκα όταν δεν προλαβαίνουν τα συνεργεία με δικά του μηχανήματα. Και θα μας πεις εσυ τώρα ότι θα εκπαιδευτή και μετά θα γίνει αντιδήμαρχος;; Έλεος.. ο Αχιλλέας αν ήθελε τώρα θα ήταν δημοτικός σύμβουλος του Στάμκου και αντιδήμαρχος αλλά επέλεξε να απέχει από το ψηφοδέλτιο λόγο έλλειψη χρόνου. Όμως είναι οπαδός μεγάλος του Γρήγορη στον δήμο και μεγάλος οπαδός του ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ στα βουλευτικά. Αν ήταν όλοι γνήσιοι και ντόμπροι σαν τον Αχιλλέα εδώ θα ήταν τώρα Ελβετία. Αυτά αγαπητέ μου <> μπουμπουνα για να σκέφτεσαι πρωτα τι λες για τον Αχιλλέα!! Καλά Χριστούγεννα να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5.59 ΕΔΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ.ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ;; Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΩΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΩΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ!!! Karatzova ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΦΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.