Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον Άγιο Λουκά και την Ακρολίμνη ο Στάθης Φουντουκίδης (φωτο)



Στα πλαίσια των προεκλογικών συναντήσεων ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης επισκέφθηκε τον Άγιο Λουκά και την Ακρολίμνη. Στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει : 
''Επισκεφτήκαμε τον Άγιο Λουκά και την Ακρολίμνη. Κοντά στην «περιφέρεια» του Δήμου, δίπλα στους δημότες, όχι μόνο σε εκδηλώσεις ή προεκλογικά, αλλά καθημερινα, όπως οφείλει να κάνει η δημοτική αρχή''.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. το τσιγάρο υποψ δήμαρχε επιτρέπετε; και αν όχι γιατι ...και πως αύριο μεθαύριο θα επιβάλεις τους νόμους στους δημοτες σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι νόμοι είναι για το πόπολο και οι άρχοντες στο απυρόβλητο.

      Διαγραφή
  2. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΛΥΠΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΙΜΌΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΚΟΥ ΘΩΚΟΥ. Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ. ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.