Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυση κατά αγνώστων από τον δήμο Νάουσας για τη θανάτωση αδέσποτων



Σε μήνυση κατά αγνώστων προχώρησε σήμερα, η διοίκηση του Δήμου Νάουσας, καθώς, τις τελευταίες μέρες, εντοπίστηκαν στην περιοχή της Πλακένιας από μέλη της Πενταμελούς Επιτροπής Αδέσποτων Ζώων του δήμου, νεκρά σκυλιά που δηλητηριάστηκαν από φόλες.
Επισημαίνεται ότι τα άτυχα ζώα ήταν στειρωμένα και τα φρόντιζαν μέλη της αρμόδιας επιτροπής του δήμου.
Η διοίκηση του δήμου Νάουσας εκφράζει τον αποτροπιασμό και τη θλίψη της για τα περιστατικά αυτά και ενημερώνει πως η θανάτωση και ο βασανισμός των αδέσποτων ζώων διώκεται ποινικά.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. το βασικό είναι να εντοπιστούν ιδιοκτήτες σκύλων που δεν τηρούν τους αυστηρούς κανόνες .Πραγματικά είναι τόσοι πολλοί οι κανόνες που υπάρχουν όταν έχεις ένα σκυλί που είναι να θαυμάζεις κάθε ιδιοκτήτη σκύλου που μπορεί και ξοδεύει σε εμβολιασμούς ,σε φάρμακα, σε κτηνίατρο, σε καλή τροφή, σε εκπαίδευση για το σκύλο και που φυσικά δεν του επιτρέπει να αφοδεύει σε δημόσιους χώρους όπως ναναι! Πραγματικά τρομερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκπαίδευση συμφωνώ Στην Ελβετία υπάρχουν τα καλυτερα κολλέγια

      Διαγραφή
  2. ΑΔΈΣΠΟΤΑ γιατι Να τα μαζέψουν οι φιλόζωοι και να τα κρατήσουν στα σπίτια τους να γίνουν ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.