Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέσσερα νέα απορριμματοφόρα στο Δήμο Πέλλας - Η τελετή αγιασμού (βίντεο)



Με την τέλεση του αγιασμού από τον Αρχιερατικό επίτροπο Γιαννιτσών π. Ιωάννη Σπυρίδη, το μεσημέρι της  Παρασκευής, εντάχθηκαν στο στόλο του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Πέλλας τέσσερα νέα απορριμματοφόρα τύπου πρέσας, τελευταίας τεχνολογίας, που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.

 

Βίντεο: ΜΠΑΞΕ TV    
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Ειστε αξιολυπητοι σε υπερτατο βαθμο τελικα. Φερατε παπα για να κανετε αγιασμο σε απορριματοφορα!!! Πριν λιγες ημερες που προμηθευτηκατε 2 τσαπες, 2 αξινες, 2 σφυρακια και 10m καλωδιο γιατι τα αφησατε "αδιαβαστα"; Τοσο γελιο δεν προκαλει ουτε ο Σεφερλης στο Δελφιναριο. Δεν χασατε μονο την μπάλα αλλα και τα "φρενα" σας, οποτε πορευεστε "σαν τρελο φορτηγο". Προσοχη στον δρομο λοιπον και αξιολογηση εκ νεου για την ψυχικη σας υγεια στην αναθεωρηση της αδειας ικανοτητας οδηγου. Ημαρτον Κυριε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταμκο και οι αλλοι, δεν ξερω τι κανετε εσεις στα Γιαννιτσα, αλλα εμεις στα χωρια πηξαμε στα σκουπιδια.... Το καλυτερο θα ειναι να ξεκουμπηστειται ολοι σας, να ξεβρωμισει ο τοπος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό πάλι να κάνουν αγιασμό σε αυτοκίνητα αξεπέραστα γελοίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλορίζικα δήμαρχε είσαι ο καλύτερος. Συνεχίζουμε δυνατά για το αύριο του τόπου μας. Με ήθος μεράκι και σεβασμό απέναντι στους συνδημότες μας. Που ξέρουν να κρίνουν και ψηφίζουν σύμφωνα με την προσωπικότητα και την εργατικότητα του δημάρχου και του δημοτικού συμβούλου. ΑΞΙΟΣ. Μόνο το γκρέιντερ να φροντίσεις να το αλλάξουμε γιατί είναι μικρό και συνέχεια βγάζει ζημιές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωταει ο ελεφαντας την καμηλα: "γιατι εχεις τα βυζια στην πλατη σου"; Απανταει η καμηλα στον ελεφαντα: "περιεγη ερωτηση απο εναν που εχει το πουλι του στην μουρη του". Καταλαβες 2:51 η να κανω επεξηγηση; Ευτυχως για τον Σταμκο και δυστυχως για ολους τους πολιτες του Δημου Πελλας που υπαρχετε και εσεις. Μηπως μικρος ησουν παπαδακι και τωρα που μεγαλωσες σου εμεινε κουσουρι το ευχελαιο

      Διαγραφή
    2. ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΠΑΣ ΣΕ ΒΑΦΤΗΣΕ. ΚΑΚΩΣ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΙΑΣΜΟ. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΑ. ΕΣΕΝΑ 2*51 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΩΝ 'Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΡΟΥΔΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ???

      Διαγραφή
    3. Να 'σαι καλά ρε φίλε μ'εκανες και γέλασα βραδιάτικα......................πίκρα.

      Διαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοτική αρχή για τα καρναβαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά. Εργατικός και τίμιος δήμαρχος που ενδιαφέρεται για την πόλη. Όσους δεν έχεις κάνει τα χατίρια έχουν πάει απέναντι . Προχωρά και είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εργατικοτατος!! Απο το 2004 τον ταιζει ο ελληνικος λαος με τα χρηματα που πληρωνει στο κρατος για φορους κλπ. Αληθεια, ακομη και σημερα μετα απο 13 χρονια απραξιας και ανικανοτητας, σβησιματος των ελπιδων για αναπτυξη και προοδο του τοπου, θα σας ψηφισει καποιος που εχει εστω μισο δραμι μυαλο; Ειπαμε οτι υπαρχουν κοροιδα αλλα οχι οσα εσεις νομιζετε αργοσχολοι βολεψακηδες που ενω ο κοσμος πειναει εσεις τον προκαλειτε και απο πανω. Ηδη αυτη σας η ενεργεια με τους αγιαμους και τα βαφτίσια σας εχει γελοιποιησει ταμαλα. Πιθανο ειναι να μην το καταλαβαινετε αλλα το ξηλωμα του καθεστωτος σας ειναι πλεον γεγονος. Ουτε την τιμη και την υστεροφημια σας δεν θα σωσετε...

      Διαγραφή
    2. Το τρίο Στουτζες θα πατώσει. Τις βλέπει ο κόσμος και γελά.

      Διαγραφή
    3. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΕΛΑ ΑΛΛΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΕ Η ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΠΕ ΡΟΝΑΛΤΟ ΜΕΣΙ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΠΕΛΕ. ΟΧΙ ΒΑΒΜΑΚΟΥΛΑΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.