Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Τσεπκεντζής: Κατάσχουν τα αυτοκίνητα του Δήμου αλλά Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος αγρόν ηγόραζον και γυναίκα έγημαν…



Η αποδιοργάνωση της Δημοτικής Αρχής και η ανικανότητα του Δημάρχου και των αντιδημάρχων να αντιμετωπίσουν επιτυχώς ακόμα και στοιχειώδη θέματα της καθημερινότητας γίνεται όλο και πιο προφανής όσο η θητεία τους πλησιάζει στη λήξη της.

Αυτήν τη φορά όμως κατάφεραν να ξεπεράσουν ακόμα και τον εαυτό τους!!!

Την Παρασκευή 16/12 συζητήθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Έδεσσας αίτηση αναστολής εκτέλεσης της αρ. 821/2022 απόφασης με την οποία επικυρώθηκε κατάσχεση και διατάχθηκε η δήμευση οχήματος του δήμου με το οποίο κατελήφθησαν υπάλληλοι του δήμου Έδεσσας για παράνομη υλοτομία και μεταφορά ξυλείας.

Παρά το γεγονός ότι το περιστατικό έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2019 και στη συνέχεια υπάλληλος του Δασαρχείου μετέβη αυτοπροσώπως στο γραφείο του αντιδημάρχου κ. Σαμλίδη για να τον ενημερώσει σχετικά, κανένας από τη Δημοτική Αρχή δεν μπήκε στο κόπο να κάνει καμία απολύτως ενέργεια (ούτε καν να ενημερώσουν τη νομική σύμβουλο του Δήμου κα Πέτκου Χρυσούλα).

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το δικαστήριο να διατάξει τελικώς τη δήμευση και το Τελωνείο Σκύδρας να ζητάει να του αποδοθεί το όχημα προκειμένου να το εκποιήσει σύμφωνα με το νόμο.

Διαπιστώσανε τουλάχιστον εκ των υστέρων ότι « η απόδοση του συγκεκριμένου οχήματος θα προκαλέσει μεγάλη δυσλειτουργία και ανεπανόρθωτη βλάβη στο Δήμο μας –(Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής 347/12-12-22)

Η νομική σύμβουλος την τελευταία στιγμή έσωσε τα προσχήματα πετυχαίνοντας την αναστολή της απόφασης μέχρι την εκδίκαση της έφεσης στις 11/1/2023 όπου ειλικρινά ελπίζουμε να έχει την ίδια τύχη γιατί στο Δήμο μας τα οχήματα δεν περισσεύουν.

Όσο για το ποιοι επέβαιναν στο υπό κατάσχεση όχημα, με ποια ιδιότητα , ποιον σκοπό και τι δήλωσε σχετικά στο Δημοτικό Συμβούλιο της 12ης/12/2022 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, αυτό είναι μια εξίσου σοβαρή ιστορία την οποία καθόλου δεν παραβλέπουμε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Άντε Τάκη ξεκίνα τα σχόλια άργησες σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν βάζαμε ένα κοράκι και εσένα δίπλα δίπλα θα νομίζαμε ότι είστε διδυμακια.... Ίδιοι όμως μπράβο στο μπαμπά είχε επιτυχία 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τέτοια αντιπολίτευση τον βλέπω να μας κάθετε αλλά 4 χρόνια ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τάκη... άσε κάτω το πληκτρολογιο... εργολαβια το πήρες μαζί με τον κολλητό σου ... ξέρεις εσύ
      ο Γιάννης είναι ο αυριανός ΔΗΜΑΡΧΟΣ… είτε το θέλετε είτε όχι…
      η λάσπη σας δεν περνάει πλέον… ο κοσμος δεν είναι χαζός... ξέρει… ο κοσμος θα μάθει πολλά περισσοτερα…

      Διαγραφή
  4. Ωρε φιλε!!!! Εγραψες παλι Γιαννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τα εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν κάποτε στον δήμο δημοτική επιχείρηση και επει θητείας σου γιατί δεν λες τίποτα;γιατί δεν αποδόθηκαν ευθύνες;θέλεισ να γίνεις και δήμαρχος άντε από δω.ναχουμε να λέμε είσαι και εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8:45 και τον 8:17 2 σχόλια από τον ίδιο άνθρωπο να φαντάζεται 2 διαφορετικούς ανθρώπους!!! Αυτό στην ψυχιατρική είναι διπολική διαταραχή πρέπει να πάει άμεσα για φαρμακευτική αγωγή. Τους βλέπει όλους σαν Τάκη και σιμο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΕ .. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καθόλου δουλειά δεν πατάει κανένας, όλοι σταμάτησαν τις θεραπείες λόγο κρίσης, ξέρεις τι βλαμμένοι κυκλοφορούν έξω!!!! τι στα λέω το ζεις και εσύ τα ξέρεις από πρώτο χέρι.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.