Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο ΑΣ Εδεσσαϊκός καταγγέλει τη διαιτησία του Γ. Ασλανίδη στον αγώνα με τον Μακεδονικό Φούφας (βίντεο)



Την αγανάκτησή του εκφράζει ο ΑΣ Εδεσσαϊκός για την διαιτησία του Γιώργου Ασλανίδη του συνδέσμου Πιερίας, ο οποίος διαιτήτευσε τον αγώνα στις 4-12-2022 με τον Μακεδονικό Φούφας. Συγκεκριμένα σε καταγγελία της η ομάδα της Έδεσσας αναφέρει:

Καταγγέλουμε τον διαιτητή του συνδέσμου διαιτητών Πιερίας Ασλανίδη Γεώργιο, ο οποίος διαιτήτευσε τον αγώνα της 4-12-2022 μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΪΚΌΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ. 

Με σωρεία λανθασμένων και άδικων διαιτητικών αποφάσεων, όχι μόνο διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, αλλά προσπάθησε στην κυριολεξία να διαλύσει την ομάδα μας επιβάλλοντας αδικαιολόγητες παρατηρήσεις, κάρτες και ποινές, θέτοντας σε κίνδυνο την αγωνιστική και οικονομική υπόσταση του Συλλόγου μας. 

Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η ανεκδιήγητη συμπεριφορά και το μένος του κ. Ασλανίδη είναι προϊόν ανικανότητας ή σκοπιμότητας. Το βέβαιο είναι ότι αποτελεί κίνδυνο για την ασφαλή διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων. Για δίκαιη διαιτησία φυσικά δεν γίνεται λόγος. 

Κατόπιν όλων εκφράζουμε την αγανάκτηση μας και ζητούμε την διαγραφή του Ασλανίδη Γεωργιου από τους πίνακες του συνδέσμου διαιτητών Πιερίας και επιφυλασσόμαστε να ζητήσουμε τη λήψη των απαιτούμενων μέτρων για  την ομαλή συνέχιση του πρωταθλήματος. 

Εξυπακούεται ότι επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε και όλα τα νόμιμα δικαιώματα μας.

 Το ανύπαρκτο πέναλτι στο παιχνίδι:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Πολύ μακριά από την φάση ο διαιτητής έφαγε το θεατρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΦΟΥΦΑ ΚΑΙ ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ.
    Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα για το στοίχημα.δεν αξίζει να τους βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν έκανε εντεταλμένη δουλειά ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος να διαιτητεύσει τινάζει στον αέρα το παιχνίδι σε χρόνο μηδέν με αυτα που κάνει θα προκαλέσει βία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.