Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κινητοποιήσεις ξεκινούν οι αγρότες στις 22 Ιανουαρίου



Στις 22 Ιανουαρίου, στις πλατείες των χωριών, θα ξεκινήσουν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις, όπως αποφασίστηκε στην Πανελλαδική Σύσκεψη της Επιτροπής των Μπλόκων στη Νίκαια Λάρισας.

Ο αγροτικός κόσμος ζητά άμεσα μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής και την στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, με τους συμμετέχοντες να καταγγέλλουν ότι με την σημερινή κατάσταση δεν μπορούν να καλλιεργήσουν ή να συντηρήσουν τα κοπάδια τους.

Μέχρι τότε, θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις σε όλους τους αγροτικούς συλλόγους και τις ομοσπονδίες ανά τη χώρα, με στόχο τη μεγιστοποίηση της συμμετοχής.

Αν η συμμετοχή στις 22 Ιανουαρίου είναι μεγάλη, το επόμενο βήμα θα είναι τα τρακτέρ να βγουν στις εθνικές οδούς.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Τρέξτε πίσω από τα κόμματα.συτοι θα σας σώσουν.κοροιδα φάτε την τώρα καλά να πάθετε αλλά δεν μάθατε από τα λαθοι σας καμματοσκυλα,την πληρώσαμε εμεισ οι τίμιοι αγρότες.τωρα τρέξτε μόνοι σας.
    Θα σας ριξουν κάνα ψιχουλο να τσιμπήσετε από τα λεφτά μασ που κονομανε οι ξεφτυλεσ.κοροιδα τρέξτε μόνοι σας.γλυφτρακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λέτε νωρίτερα αυτά ρε παιδιά να προλάβουμε να φέρουμε κορίτσια από τα Βαλκάνια στα μαγαζιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. O Nick; TI KANEI; TI ANAΠΛHPΩTHΣ ΓPAMMATEAΣ AΓPOTIKOY EINAI; MAΛΛON NOMIZEI OTI EINAI AKOMA ΓPAMMATEAΣ EMΠOPΩN. N.Δ TO MEΓAΛEIO ΣOY. ΠOY ΦTAΣAME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Nick δεν ξερει τι του γινεται. Γραμματεας αγροτικου σπο που κι ωσπου ο χαρτογιακας, ο ανεπαγγελτος. Στο χωριο μου λενε που ξερει το μοσχαρι απο κομποστα.

      Διαγραφή
  4. όσο είναι δίκαιο να κλείνουν οι αγρότες τους δρόμους ...τόσο δίκαιο είναι να κλείσω τους δρόμους στα κονσερβοποιία- εμπόρους το καλοκαίρι με την φούρια και εγω σαν οδηγός φορτηγού να δω τι θα κάνετε τότε γατάκια δημόσιοι υπάλληλοι που ζείτε με τα επιδόματα γλείφοντας τους βουλευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.