Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή για τον θάνατο της 31χρονης Νηπιαγωγού



Παθολογικά είναι τα αίτια θανάτου της άτυχης 31χρονης Νηπιαγωγού από την Καλαμπάκα που ήταν διορισμένη σε Νηπιαγωγείο της Αριδαίας. 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή, με τα ευρήματα για τον θάνατό της να «δείχνουν» παθολογικά αίτια. 
Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι η κηδεία της 31χρονης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Μάλιστα παθολογικά τα αίτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να είσαι βλακας είναι πρόβλημα σου μην το φωνάζεις κιόλας, μάθε ρώτα,και μετά άνοιξε το βόθρο σου και πες ότι θες

      Διαγραφή
    2. Ηρέμησε και κάνει τον σταυρό σου, αν θέλεις. Τον λόγο τον ξέρεις εσύ.
      Χιλιάδες αιφνίδιοι θάνατοι τη τελευταία διετία και ειδικά σε νέους και στη συντριπτική πλειοψηφία οι νεκροτομές δεν ¨¨βγάζουν¨¨ συμπέρασμα και περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις λες και πήραν κάτι, μέχρι στην ουσία το θέμα να αποσυρθεί από την επικαιρότητα.
      Γνωρίζεις ποιο είναι ένα από τα ερωτήματα, αν όχι το πρώτο, που θέτουν όταν φτάσουν παρόμοια περιστατικά στα νοσοκομεία ;
      Μήπως αν είναι εμβολιασμένος;
      Αλήθεια, γιατί;

      Διαγραφή
    3. Με ψεκ δεν μιλάω εσείς τσιπακια στις μάσκες βρίσκατε, τραβά στον γέροντα σου να σου πει τι φαρμακα να πάρεις

      Διαγραφή
    4. 9:24 π.μ. κακός σε απασχολεί ο κάθε βλάκας ψεκασμένος, αυτοί και αεροπλάνο να πέσει το εμβόλιο φταίει.

      Διαγραφή
  2. Καλό παράδεισο στην εκπαιδευτικό Επειδή είμαι γονέας παρατηρώ ότι κανένας έλεγχος δε γίνεται στα ποτά μπόμπες του νόμου μας Δυο φορές έχω πάει το παιδί μου με εμετούς στο νοσοκομείο Ποιοι είναι υπεύθυνοι Τα μαγαζιά ελέγχονται Δηλητηρίαση παθαίνουν Πήγα δείγμα στο ΑΠΘ και τρόμαξαν οι αρμοδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς θα δούμε κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις... Αυτά που κάρφωσαμε στα μπράτσα μας θα στείλουν κι άλλους συνανθρώπους μας στον άλλον κόσμο.... Θα έρθει η στιγμή μετά από χρόνια που θα μας αποκαλύψουν πόσοι νέοι πέθαναν από τα γ@μ...να εμβόλια. ( Κι εγώ έκανα 3 δόσεις και ο θεός να με φυλάει
    )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.