Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βέροια: Τραγουδίστρια ''θάφτηκε'' στην πίστα από τα πανέρια με λουλούδια (βίντεο)



Ο λουλουδοπόλεμος στα νυχτερινά κέντρα είναι γνώριμο φαινόμενο. Ωστόσο, στη Βέροια οι θαμώνες που βρέθηκαν στο μαγαζί, το οποίο τραγουδούσε η τραγουδίστρια Κρυσταλλία, φαίνεται ότι μάλλον το παράκαναν. 
Ενώ βρίσκονταν στην πίστα και ερμήνευε λαϊκές επιτυχίες, τα λουλούδια άρχισαν να πέφτουν βροχή, όταν ένας θαμώνας του νυχτερινού κέντρου, κάλεσε την τραγουδίστρια στο τραπέζι του. 

Ο ασταμάτητος λουλουδοπόλεμος 
Η νεαρή τραγουδίστρια, βλέποντας την κατάσταση και τον λουλουδοπόλεμο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, κάθισε για λίγη ώρα στο τραπέζι και συνέχιζε να ερμηνεύει αγαπημένα λαϊκά τραγούδια και λίγο έλειψε να θαφτεί από τα γαρύφαλλα που του πετούσαν. «Έχουμε ΠΑΣΟΚ και δεν το ξέρω» σχολίασε ένας χρήστης στο TikTok, ενώ ένας άλλος διέκρινε ότι είναι περισσότεροι οι δίσκοι από τα λουλούδια.
@user6990093134271

♬ πρωτότυπος ήχος - Voice live veria
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Έπεσαν οι επιδοτήσεις σους αγρότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην χασεις εσυ εξυπνακια που εβγαλες συμπερασμα. Δασκαλος ηταν ο λουλουδοριχτης και καθοταν στο διπλανο τραπεζι απο μενα. Και οι "παντρεμενοι εχουν ψυχη". Φωναρα η Κρυσταλλια και πρωτος στο ζεϊμπέκικο δημοτικος συμβουλος Πελλας παρα τα κιλα του!!! Ζηλιαρηδες...

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Καλα εσυ πανε οπερα και ασε τους αλλους να γουσταρουν οπως θελουν. Οταν πας Σκοπια για τζογο και λαθραια βενζινη τσιγαρα αρωματα τοτε διδασκεις εσυ τον πολιτισμο υποκριτη!

      Διαγραφή
  3. Μπολιτισμός ρε ντουγάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρυσταλλια γιατί δεν έρχεσαι στην Πέλλα; Έμαθες ότι οι αγρότες εδώ είναι φτωχοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν είναι φτωχοί οι αγρότες στην Πέλλα μάλλον δε γνώριζουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ

      Διαγραφή
    2. Eσυ σιγουρα γνωριζεις τουρκικά, ποντιακά και βλάχικα. Είμαστε περήφανοι και πολιτισμενοι στην Πέλλα με ότι και να μιλαμε

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.