Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοντά στους παραγωγούς μήλων, στην Άρνισσα, ο Ιορδάνης Τζαμτζής


Στο πλευρό των μηλοπαραγωγών της Άρνισσας βρέθηκε το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής και συζήτησε, με τα μέλη του Συνεταιρισμού, τα σοβαρά προβλήματα στη διάθεση της παραγωγής τους.

Οι χαμηλές τιμές των μήλων, τα προβλήματα στις εξαγωγές και το υψηλό κόστος παραγωγής είχαν κινητοποιήσει από το Καλοκαίρι την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, που είχε επισημάνει την ανάγκη να δοθούν ενισχύσεις, τόσο στα μήλα όσο και σε άλλα προϊόντα που παράγει η Πέλλα. Ο κ. Τζαμτζής τόνισε ότι αύριο θα καταθέσει εκ νέου τα στοιχεία και με τιμές ώστε να δοθούν το
συντομότερο οι ενισχύσεις.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μπραβο Δανη, παντου παρον. Καλα.που εισαι και εσυ και κατι γινεται, γιατι οι χαρτογιακαδες οι βουλευτες μας φοβουνται τον ισκιο τους, μουγκα λες και ειναι αντιπολιτευση. Το μυαλο τους ειναι ποιος θα βγαλει πρωτος δελτιο τυπου με φωτογραφιες μοστρα. Ντροπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσο καιρό που ήταν κρυμμένος όταν πουλούσαν 10 -15 λεπτά η τα άφηναν τα μήλα τους οι παραγωγοί να σαπίζουν στα χωράφια που δεν τους τα αγόραζαν ; Τώρα που κοντεύουν εκλογές κάνει τον καμπόσο να τους καθησυχάσει.
    Όσο για τους τρείς άλλο έργο αυτοι δεν μπορούν να χειριστούν την κατάσταση ιδικά ο ένας που ήταν και υπουργός αγροτικής ανάπτυξης όταν ακούς να δικαιολογείται ο πρωθυπουργός της χώρας ότι έχουμε πόλεμο με την Ρωσία τι περιμένετε να πουλήσουμε σε τιμή άνω του κόστους παραγωγής.
    Αν έχουν άντερα ας μιλήσουν ανοιχτά και να μην κρύβονται πίσω από το Μαξίμου ότι πει όμως το αφεντικό αρες μαρες κουκουναρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.