Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί: Επιστρέφουν στην εργασία τους – Θα τους καταβληθεί το σύνολο των μισθών



Μετά από 16 μήνες αναστολής εργασίας επιστρέφουν στα δημόσια νοσοκομεία οι 1.700 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί. Εξ αυτών 170 είναι γιατροί, 800 νοσηλευτές και οι υπόλοιποι διοικητικοί υπάλληλοι.
Την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών αποφάσισε, μετά από προσφυγή της ΠΟΕΔΗΝ, το Γ´ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) που έκρινε παράνομη και αντισυνταγματική την παράταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού των εργαζομένων σε δομές υγείας (νοσοκομεία), από τις 14/4 και έως τις 31/12 του 2022.
Από σήμερα, (τυπικά από εχθές 1/1/2023) δεν θα υπάρχουν πλέον εργαζόμενοι σε αναστολή λόγω άρνησης εμβολιασμού, ενώ όσοι επιστρέψουν στη θέση τους είναι υποχρεωμένοι να τηρούν συγκεκριμένο πρωτόκολλο (δύο υποχρεωτικά τεστ και μάσκες υψηλής προστασίας).
Ταυτόχρονα θα τους επιστραφεί το σύνολο των μισθών τους, που είχε παρακρατηθεί κατά το επίμαχο διάστημα:
«Με βάσει την απόφαση του ΣτΕ θα πρέπει να τους καταβληθεί το σύνολο των μισθών από 14/4/2022», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος και προσθέτει:
«Είναι όμως άδικο για το χρονικό διάστημα 1/9/2021 έως 13/4/2022 να μην λάβουν το 50% του μισθού όταν οι δημόσιοι υπάλληλοι που διώκονται για σοβαρά αδικήματα (π.χ. βιασμό ανηλίκων) τίθενται σε αργία και λαμβάνουν το 50% του μισθού τους, με πρόσφατα παραδείγματα τον υγειονομικό του ΜΕΤΑΞΑ και τον εκπαιδευτικό. Δικαιωθήκαμε, γιατί κινηθήκαμε με μετριοπάθεια και επιχειρήματα», σημειώνει.

Αιτήσεις για την καταβολή των μισθών
Την κατεύθυνση της υποβολής αιτήσεων των υγειονομικών σε αναστολή για επιστροφή στη δουλειά, αλλά και την καταβολή των μισθών του συγκεκριμένου διαστήματος, δίνει η ΠΟΕΔΗΝ, μετά τη σχετική απόφαση του ΣτΕ.
Ήδη η ΠΟΕΔΗΝ σε εγκύκλιό της προς τους υγειονομικούς, επισημαίνει μεταξύ άλλων, πως «Όπως όλοι γνωρίζετε έχει εκδοθεί η υπ’ αρ. 2332/2022 Απόφαση του Γ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) πέτυχε να κριθεί αντισυνταγματικό το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού και κατόπιν συνεννοήσεως με την Δικηγόρο μας, κυρία Μαρία Μαγδαλινή Τσίπρα, σας στέλνουμε την αίτηση, που πρέπει να υποβληθεί στα Νοσοκομεία, που εργάζεται καθένας από εσάς. Με την αίτηση ζητάτε την εφαρμογή της αποφάσεως και την καταβολή των οφειλομένων μισθών σας, αφού η απόφαση έκρινε αντισυνταγματικό το μέτρο της αναστολής από 14-4-2022.
Ασχέτως των ενεργειών, στις οποίες προσανατολίζεται το Υπουργείο, η υποβολή της αιτήσεως είναι αναγκαία για την διασφάλιση των δικαιωμάτων σας και για τον λόγο αυτό, καλούμε όλους τους συναδέλφους να προβούν άμεσα στην υποβολή της λαμβάνοντας το αντίστοιχο πρωτόκολλο».
Η αίτηση αναφέρει σε ένα από τα σημεία της: «Ενόψει όλων των ανωτέρω, στο πλαίσιο του ακυρωτικού αποτελέσματος της υπ’ αριθμ. 2332/2022 Απόφασης του Γ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, αιτούμαι την άρση του ειδικού διοικητικού μέτρου της αναστολής καθηκόντων του άρθρου 206 παρ. 6 του ν. 4820/2021 και την καταβολή των αποδοχών της θέσης και της ειδικότητας μου, αναδρομικά από 14-4-2022 (ημερομηνία έκδοσης της ακυρωθείσας Κοινής Υπουργικής Απόφασης του Υπουργού και της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας) και την εντεύθεν απασχόλησή μου στη θέση μου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

29 comments:

  1. Είναι σαν να έχουμε πόλεμο με την τουρκια για ενα χρόνο και οι στρατιωτικοί που λιποτάκτησαν τους ξανά βάζουμε στην θέση τους τους δίνουμε και για 1 χρόνο τους μισθούς τους ! ετσι και με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς ΚΑΙ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν λιποτάκτισαν. Πολλοί από αυτούς ήταν στην πρώτη γραμμή κιδυνεύοντας οι ίδιοι και οι οικογένειές τους και μετά που βγήκαν τα πειραματικά εμβόλια τους πέταξαν σαν στιμμένες λεμονόκουπες. Και για ποιον λόγο; Επειδή επέμειναν στην επιστημονική αρχή της αμφισβήτησης, ενώ αποδείχτηκε ότι είχαν δίκιο. Θυμόμαστε όλοι το ότι ανοσία σημαίνει δεν νοσώ και από τείχος ανοσίας πήγαμε σε ασπίδα προστασίας και μετά και κολλούν και μεταδίδουν κλπ κλπ ενώ οι δόσεις από δύο έγιναν δεκαδύο και πάει λέγοντας. Τους δικαίωσε η επιστήμη, η πραγματικότητα και οι δικαστές. Τέλος.

      Διαγραφή
  2. ιατροί που δεν πιστεύουν στα εμβόλια στις μάσκες και στα φάρμακα δεν έχουν θέση στα νοσοκομεία.
    Σύμπτωση που οι πλειοψηφία τους δεν πίστεψε στην πανδημία και πιστεύουν σε άκρο δεξιές θέσεις συνωμοσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΡΕΜΑΣΕΣ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΟ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ , ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΕΣΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.
      ΑΦΙΕΡΩΣΕ 1,5 ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ
      https://rumble.com/v235ifc-126228360.html

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Μήπως αργά το κατάλαβες;
      Θυμήσου:
      1. Ως παράδειγμα ακόμα και στο μακρινό Περού: «Διένεξη» με την Pfizer λόγω της ρήτρας αποποίησης ευθυνών για τα εμβόλια. Μια ανάλογη εξασφάλιση υπήρξε για τις φαρμακευτικές στην Ε.Ε
      2. Ερχόμενη στη δική μας Ε.Ε : ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ η Επιτροπή δηλώνει ότι θα είναι υπεύθυνη για τη διαδικασία προμήθειας και τη σύναψη των συμφωνιών προαγοράς, η ευθύνη δε για τη διάθεση και τη χρήση του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένων τυχόν ειδικών αποζημιώσεων που θα ζητηθούν από μια δεδομένη συμφωνία προαγοράς, θα εξακολουθήσει να βαρύνει τα αποκτώντα κράτη μέλη.
      3. Ως κράτος μέλος της Ε.Ε δια στόματος Μητσοτάκη, που για να διωχθεί ένας πρωθυπουργός στην Ελλάδα θα πρέπει να έρθει ο κόσμος ανάποδα άκουσες: Το εμβόλιο είναι ασφαλές, δεν έχει παρενέργειες
      4. Και για να θωρακίσει τους εδικούς του αποφάσισε : Ακαταδίωκτο για τα μέλη των επιτροπών λοιμωξιολόγων και της επιτροπής εμβολιασμού,

      Μετά από όλα τα παραπάνω πήγες σήκωσες το μανίκι σου και αν δεν κάνω λάθος έβαλες και μια υπογραφή.
      Δεν ξέρω τι νιώθεις, αλλά αν στις 3 λέξεις που γράφεις η 1 είναι λάθος, δεν έχεις νιώσει ακόμα τίποτα

      Διαγραφή
    2. 6:54 το ψεκασμα σας έχει κάψει κάθε ζωντανό κύτταρο δεν μπορούμε πλέον να επικοινωνήσουμε η ζημιά έχει γίνει, μαθε για τελευταία φορά όλος ο κόσμος πάνω κάτω έκανε αυτά που έκανε η Ευρώπη και αυτά που έκανε η Ελλάδα, σε όλο το χαμό που έγινε οι μόνοι που αντέδρασαν ήταν κάτι γραφικοί κάτι πάρα θρησκευτικοι,και κάτι άκρο δεξιοί τώρα τι είσαι εσύ διάλεξε και πάρε. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ

      Διαγραφή
    3. 5. Σαν να διαβάζω το μακελειό και την ελεύθερη ώρα

      Διαγραφή
    4. 8:38, πες μας εσύ: πού κατατάσσεις τον Μοντανιέ; χοχοχο Παγώνη vs Μπαγκντί. Ποιος είναι ο ψεκασμένος τώρα; Έχετε και μούτρα να μας χαρακτηρίζετε κιόλας.

      Διαγραφή
    5. o μοντανιε και ο μπαγκντι εχουν να κανουν ερευνα τουλαχιστον 2 δεκαετιες.η παγωνη ειναι κομματικο οργανο και οχι επιστημονικο.Περιμενει τη γραμμη απο το υπουργειο του ψεκασμενου πλευρη και την αναπαραγει.
      εσυ θελεις να μας εξηγησεις γιατι εμπιστευεσαι τυπους που ενω εκαναν καριερα ακριβως επειδη καποτε δημοσιευαν ερευνες , τωρα δεν κανουν? Γιατι δεν κανουν και τωρα?
      θα μας παραθεσεις εστω μια ερευνα του μπαγκντι και μια του μοντανιε σχετικα με τον κορωνοιο?
      το μονο που κανουν ειναι να παιρνουν σβαρνα τα μμε και να παραπληροφορουν τους ευκολοπιστους.
      Επισης μπορεις να μας εξηγησεις γιατι ενω κραζετε το CDC , ολα τα στοιχεια που επικαλειστε ειναι απο το VAERS του CDC?
      Θεωρεις πως δυο συνταξιουχοι εδω κ δεκαετιες επιστημονες ειναι ανωτεροι απο δεκαδες χιλιαδες παγκοσμιως που τους κοροιδευουν?ειναι ανωτεροι απο τα χιλιαδες πανεπιστημια και ερευνητικα κεντρα?
      εισαι σοβαρος? γιατι συγκρινεις με την παγωνη και οχι με τους δεκαδες χιλιαδες υπολοιπους?
      τελος ξερεις ποσοι ηταν τελικα οι γιατροι που του ΕΣΥ που δεν εμβολιαστηκαν?το τονιζω, οι γιατροι.
      170. Αυτο ηταν ολο το θεμα.Απο τους χιλιαδες δεν εμβολιαστηκαν 170.οι περισσοτεροι απο ασχετες ειδικοτητες.

      Διαγραφή
    6. Δεν ήξερα ότι η ιατρική ιδιότητα και η επιστημονική σκέψη για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού χάνονται. Δεν θα έρθω σε λεπτομέρειες, πλέον έχουμε τα αποτελέσματα, ούτε ανοσία έγινε ούτε μόνο 2 δόσεις έφταναν, όταν έλεγε ο Μπαγκντί ότι θα έρθουν κι άλλες δόσεις η υπερεπιστήμονας Παγώνη (κομματική ή όχι είχε θεσμικό ρόλο και βγήκε μπροστά στην καμπάνια) δεν έτρωγε κόλλυβα γιατί ήταν προληπτική. Επίσης ξέρω από γιατρό που εμβολιάστηκε για να δουλέψει, όταν μας ρώτησε πόσες δόσεις κάναμε, χάρηκε που είπαμε καμία. Οπότε μη συγκαταλέγεις όλους τους εμβολιασθέντες στους υπέρμαχους.

      Διαγραφή
    7. Τι μιλάς με ψεκα τι με ιαχοβα είναι το ίδιο καμένη φλάντζα τζάμπα πάει η συζήτηση μόνο για γέλια τίποτε άλλο

      Διαγραφή
    8. Αυτο που γραφεις περι ιατρικης ιδιοτητας και επιστημονικες σκεψεις ειναι αποκυηματα της φαντασιας σου και δεν εχουν καμια σχεση με το πως διεξαγεται ο επιστημονικος διαλογος απο τοτε που υφισταται οποιαδηποτε επιστημη.
      Εσυ κ εγω μπορουμε να λεμε οτι θελουμε. Οι μοντανιεδες αυτου του κοσμου ειναι υποχρεωμενοι να παραγουν ερευνες για να συμμετεχουν στον επιστημονικο διαλογο.
      Απαιτουνται στοιχεια, πειραματα και αποδειξεις που δημοσιευονται σε επιστημονικα περιοδικα προς κριση απο την υπολοιπη επιστημονικη κοινοτητα.Τα τηλεπαραθυρα ειναι μονο για ενημερωση του κοινου πανω σε δημοσιευμενες ερευνες.Για εκλαικευση του για να γινουν κατανοητες απο εμας τους ασχετους.
      Οι απο δεκαετιες συνταξιουχοι επιστημονες που αναφερεις αρνουνται πεισματικα να εκπονησουν και να παρουσιασουν ερευνα με τα συμπερασματα τους.Λενε μονο προφορικα ευπεπτες βλακειες για ευπιστους.Ο Μπαγκντι ηδη δραστηριοποιειται πολιτικα εδω κ μερικα χρονια και βρηκε ευκαιρια να κεφαλαιοποιησει.Αλλα ολα αυτα εσας δε σας προβληματιζουν.
      Οσο για τον Μπαγκντι που ελεγε για επομενες δοσεις, απλα εκλεβε εκκλησια.Ειναι κατι το οποιο ελεχθη απο την αρχη.Οπως το εμβολιο κατα συγκεκριμενων τυπων γριπης αναπροσαρμοζεται καθε χρονο , ετσι ειναι κ αυτο.Το οτι χρειαζονται περισσοτερες δοσεις ειναι ακριβως επειδη ειναι ενας νεος ιος και δεν υπαρχουν φαρμακα οπως υπαρχουν για τη γριπη.
      Αλλα σου εχω δυσαρεστα.Δεν αρκουν πλεον τα εμβολια.Οι μεταλλαξεις ειναι τοσο εκτεταμενες και η κυκλοφορια τοσο ευρεια που πλεον εχουν καταργηθει κ τα μετρα κ ολα.Επιλεχθηκε η τακτικη του let it rip.Οσους γερους κ ετπαθεις παρει.Και θα παιρνει.
      Και σου εχω κ αλλο ενα δυσαρεστο.Οι μεταλλαξεις ειναι τελειως τυχαιες. Τιποτα δεν αποκλειει οτι θα βγει μια που θα διαλυσει τα παντα.Θεμα τυχης ειναι.
      Θα ερθει μια μερα ομως που θα λες τι κακο καναμε και που να ξεραμε.Ο μπαγκντι φταιει μας κοροιδεψε.
      καταργησατε 200 χρονια προοδου της ιατρικης ερευνας με εναν μπαγκντι που δεν εχει κανει ουτε μια ερευνα. Γιατι το να νοιωθει πιο εξυπνος απο τους χιλιαδες επιστημονες κ ερευνητες του πλανητη σε βγαζει απο την ανυπαρξια σου.Ειναι κατι μαγικο.

      Διαγραφή
  4. ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΑΛΛΑ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΗ. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλός επιστρέφουν. Κανένας δεν περισσεύει από το ΕΣΥ!! Μήπως έρχομαι εκλογές κ εγκλωβισμένη η κυβέρνηση αναγκαστικά υποχώρησε; Έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιστρεφουν οι ουγκ υγειονομικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος που αντιδρά λέγεται ψεκασμένος και κάποιος που προτιμάει την ασφάλεια του είναι σωστός. Μήπως έκαναν το σωστό κ έχουν δίκιο και για να μην ξεφτιλιστουν οι κυβερνώντες τους παίρνουν πίσω.
    Για να ρωτήσουμε πόσοι εμβολιασμενοι υγειονομικοί έχουν παρενέργειες απ' το εμβόλιο και πόσοι έφυγαν αιφνιδια και κανείς απ' τους μεγάλους επιστήμονες δεν μας λέει το γιατί.
    Καληνύχτα Ελλάδα της ασφάλειας και του καναπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς όλους αυτούς που το κάνανε:
    Όταν σας στενογραφεί ο γιατρός σας ένα σκεύασμα, διαβάζεται τις παρενέργειες ώστε να πάρετε τα μέτρα σας αν εμφανιστεί κάποιες από αυτές;
    Αν όχι , δικαιολογημένα κατεβάζετε ότι σας δώσουν.
    Αν ναι, διαβάσατε ποιες ήταν οι πιθανές παρενέργειες του εμβολίου που κάνατε ή δεν υπήρχε καν χαρτί με αυτά τα στοιχεία; Και δεν σας έβαλε σε σκέψεις το γεγονός αυτό;
    Όταν παίρνετε ήδη ένα φάρμακο και χρειαστεί να σας χορηγηθεί ένα ακόμα, ρωτά ο γιατρός σας τι άλλο σκεύασμα χρησιμοποιείτε ή όχι;
    Και φυσικά ρωτά γιατί υπάρχουν αλληλεπιδράσεις μεταξύ διαφόρων σκευασμάτων που μπορούν να δημιουργήσουν νέα προβλήματα.
    Εξάλλου αναφέρονται οι πιθανές αλληλεπιδράσεις και στα φυλλάδια οδηγιών.
    Υπέπεσε στην αντίληψή σας να υπάρχουν τέτοια στοιχεία για τα εμβόλια για τα οποία μιλάμε;
    Και κάτι τελευταίο για να μη κουραζόμαστε.
    Σε όλα τα φυλλάδια οδηγιών υπάρχει μία παράγραφος που μιλά για Αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών όπου ζητά από του λήπτες του σκευάσματος να ενημερώνουν τον γιατρό τους , αλλά και το εθνικό σύστημα υγείας της χώρας κυκλοφορίας για κάθε ανεπιθύμητη ενέργεια που παρατηρούν ακόμα και αν αυτή δεν περιλαμβάνεται στις ήδη γνωστές.
    Είδατε πουθενά να αναγράφονται πιθανές ανεπιθύμητες;
    Και όποιος αναρωτιόταν αν κάτι που του προέκυψε μετά τον εμβολιασμό μήπως οφειλόταν σε αυτό, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων λάμβανε αρνητική απάντηση.
    Καλή νύχτα λοιπόν με υγεία το 20223

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πίνεις η μόνο το καπνίζεις;

      Διαγραφή
    2. Παρα την συμπαθεια μου στους χαζους και τα αδεσποτα φιλε 12'28 δεν θα ηθελα να σε αφησω στην μοιρα σου και για τον λογο αυτο σου συνιστω να μαθεις ορθογραφια, να επισκεφτεις εργοθεραπευτη και πρωι - μεσημερι - βραδυ να πινεις ενα κουταλι της σουπας bacoblax (αντιβακτηριακο για την βλακεια σε ποσιμη μορφη) διχως να διαβασεις το φυλλο οδηγιων του σκευασματος. Αν δεν δεις βελτιωση πηγαινε για εξετασεις στο "μακελειό," στον "Βελοπουλο", στον ψεκα ιατρο που λιποτακτησε και επιστρεφει θριαμβευτης και πληρωμενος ελεω Πλευρη, και αν επιζησεις αναψε μια λαμπαδα ισα με το μπόι σου στον Πανάγαθο που προστατευει τους παντες !!!!!!

      Διαγραφή
    3. Πάντως είναι και πολλοί γιατροί που το έκαναν μόνο και μόνο εκβιαζόμενοι. Να εύχεστε να είναι μικρό το κακό από τα πειραματικά, αλλιώς από εκείνους που το έκαναν θα τη βρείτε. Τότε δεν θα σας σώσει τίποτα πόσιμο ή ενέσιμο ή χώσιμο γενικώς.

      Διαγραφή
    4. Ζ Ζ πες του χαζου να κόψει και το θυμίαμα ,καλές οι συμβουλές σου αλλά ο συγκεκριμένος το έχει κάψει και από το πολύ θυμίαμα που τον ντουμανιαζουν.

      Διαγραφή
    5. Φιλε μου 11'19 οτι και να του γραψω θα χασω τον χρονο μου. Ο ανθρωπος εχει καμμενη περιελξη και διαλυμενα ρουλεμαν. Ειναι και αυτος θυμα της παγκοσμιας και εγχωριας συνομοσιολογιας. Το θυμιαμα ειναι το λιγοτερο βλαπτικο. Αυτοι που τον θυμιατιζουν ειναι οι επικινδυνοι. Βλεπω καποιους να επικαλουνται τον νομπελιστα Μοντανιε και γελαω μαζι τους. Μηπως δεν γνωριζουν οτι ο συγκεκριμενος νομπελιστας κανει παρεα τον Αγ. Πετρο εξαιτιας της λοιμωξης γιατι ηταν αρνητης της επιστημης και πηρε στον λαιμο του χιλιαδες Ευρωπαιους. Δυστυχως η φυση ειναι τοσο ισχυρη που τελικα γεννιεσαι..δεν γινεσαι!!!

      Διαγραφή
    6. Άντε τώρα να πάρεις συμβουλές ιατρικής φύσης από αυτόν που ό,τι βγάζει καπνό το βλέπει για μπάφο και του τρέχουν τα σάλια.

      Διαγραφή
    7. Δεν ξέρω από τι πήγε ο ηλικιωμένος Μοντανιέ, ξέρω ότι όταν μας έλεγαν ότι είναι ακίνδυνο μια γνωστή μου αμέσως μετά πρήστηκε το πόδι της, θρόμβωση και τέλος. Λίγο καιρό μετά στο εξωτερικό η οδηγία ήταν όχι για γυναίκες αυτής της ηλικίας. Σας διαψεύδει η πραγματικότητα από όποια πλευρά κι αν το δούμε.
      Και τον άλλο που έδιωξαν πήγε στην Κύπρο (για εδώ ήταν επικίνδυνος) και οι νεφροπαθείς της Έδεσσας έκλαιγαν, είχα ακούσει από (εμβολιασθέντα) γιατρό ότι είναι από τους καλύτερους νεφρολόγους της Ελλάδας. Εσείς με το ήθος του αρχηγού σας: επιχειρήματα μηδέν και χλευασμός, ειρωνίες και ρατσιστικού τύπου σχόλια.

      Διαγραφή
  9. Στον ιδιότυκο τομέα τους διώξανε και δεν τους ξαναπήραν αυτούς γιατί?ξεφτυλισμενο κρατοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καλα τους εκαναν δεν ειναι κρατος του κ@λου

      Διαγραφή
  10. Τα κορόιδα δουλεύουν και οι έξυπνοι κάθονται. Αυτό αποφάσισε η Ελληνική δικαιοσύνη. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Την επόμενη φορά σε πανδημία θα ξέρω τι θα κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα πάρετε τα μεζέα μου ξανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.