Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα σε κινητοποίηση με τρακτέρ από αγροτικούς φορείς του Ν. Πέλλας



Κάλεσμα σε αγροτική κινητοποίηση με τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών για την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, απευθύνουν στους παραγωγούς του νομού έξι αγροτικοί φορείς με κοινή ανακοίνωσή τους. 
Πιο συγκεκριμένα, την ανακοίνωση υπογράφουν: Ο Αγροτικός Σύλλογος Μεσημερίου Έδεσσας, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Πέλλας "Ενότητα", ο Αγροτικός Σύλλογος "Ομόνοια" Κρύας Βρύσης, ο Αγροτικός Σύλλογος Σκύδρας, και οι Επιτροπές Αγώνα Γαλατάδων και Αραβησσού.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Τα προβλήματα είναι πολλά όπως το εργατικό φέρτε εργάτες αλλιώς θα έχουμε παραγωγές να σαπίζουν στα δέντρα!!! Κόψτε τα επιδόματα στους ανέργους για να δουλέψουν!!!! Δουλειές υπάρχουν πάρα πολλές τόσες που το ποσοστό ανεργίας μπορεί να πέσει στο3% αλλά σας βολεύει γιατί σας ψηφίζουν όμως δεν θα σας ψηφίσουμε εμείς!!!! Και να ξέρετε είμαστε πολλοί!!!! Στηρίξτε τον πρωτογενή τομέα όπως μπορείτε η κατάσταση είναι σοβαρή πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά είναι και εσύ κουπόνια για τρόφιμα παίρνεις και δελτίο για καύσιμα, ασχολήσου με τα χωράφια σου και μην ψάχνεις των άλλων τα επιδόματα, για να πάρεις επίδομα πρέπει να δουλέψεις 2 χρόνια 24 μήνες επί 350€ τον μήνα σε ασφαλια εφκα που εσύ στα 5 χρόνια δεν θα πληρώσεις.

      Διαγραφή
    2. μαζί με τα επιδόματα στους άνεργους και ΟΛΑ τα δικά σας και τέλος η κλάψα και το γλύψιμο στους βουλευτές για αποζημιώσεις, 10 δίνετε για ασφάλεια και 100 θέλετε

      Διαγραφή
    3. Και στο αμάξι σου 280 ευρώ δίνεις και η ασφάλεια σου καλύπτει πχ 2000 ευρώ,ποιος είναι ο σωστός τώρα?

      Διαγραφή
    4. Κάτσε και ζήλευε τους Αλβανούς που παίρνουν 50 ευρώ την ημέρα ζήλευε τα αυτοκίνητα που έχουν και τα σπίτια!!!! Εσύ πάρε κουπόνι για το σούπερ κουπόνι για διακοπες και 5 ευρώ από τον γέρο για καφέ και πολύ σου είναι είσαι άξιος της μοίρας σου!!!!! Παραπονιέσαι γιατι δεν υπάρχουν δουλειές όρεξη για δουλειά δεν υπάρχει δουλειές έχει!!!!!

      Διαγραφή
    5. Ποιους να ζηλεύουμε που έχτισαν στην Αλβανία χωρίς τίτλους με κλεμμένο υλικά Έχουν πληρώσει νοίκι ΟΓΑ φροντιστήρια τέλη κυκλοφορίας μαθαν στο τζάμπα και στο ζητιανεμα Άντε να κάνουν Κανε να μπάνιο με ζεστό νερό και σαπούνι Τα παιδιά του που πηγαν στο εξωτερικό χωρις πτυχια γιατι τα εστειλαν πισω και 30 κιλα λιγότερο πς

      Διαγραφή
  2. ολοι απο τους αγρότες ζειτε παρτο χαμπαρι ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσεις ολοι που κρινετε εξω απο το χωρο τραγουδια λετε ελατε να δυτε τη γλυκα εχει ο αγροτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν περνάτε τρέλα λεφτά από αποζημιωσεισ εισ βαροσ συναδέλφων σασ όλα καλά τώρα πορευτητε μόνοι σασ κοματοσκυλα
    Αυτοί που ψήφιζαν τα μνημονια σασ φέραν ωσ εδώ σασ την φόρεσαν καλα
    Γλυφτυεσ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημερινός αγρότης είναι ο γλυφτης των πολιτικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.