Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θανάσιμα τραυματίστηκε ο γνωστός συνθέτης Νότης Μαυρουδής ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του



Βρίσκονταν για διακοπές στο σπίτι του στην Κουκουράβα Πηλίου, ο συνθέτης, κιθαρίστας και ραδιοφωνικός παραγωγός Νότης Μαυρουδής, όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 3 μέτρων περίπου, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.
Η τραγική είδηση έγινε γνωστή λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο άτυχος καλλιτέχνης έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελά της αυλής του σπιτιού του, πάτησε πάνω, έχασε την ισορροπία του, ίσως και να ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό από ύψος 3 μέτρων περίπου.
Η σύζυγός του εμβρόντητη από το τραγικό συμβάν, βλέποντάς τον μέσα στα αίματα κάλεσε το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς ήταν αργά για τον άτυχο συνθετη.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η τελευταία του συναυλία έμελλε να είναι στο Βόλο
Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. παρουσίασε τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας»  μία συναυλία με τραγούδια του καταξιωμένου συνθέτη Νότη Μαυρουδή.

Τον εκλεκτό συνθέτη και κιθαρίστα Νότη Μαυρουδή συνόδευσε στην κιθάρα ο Γιώργος Τοσικιάν και στο τραγούδι η Μαρία Θωίδου, τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, υπεύθυνη των Μουσικών Συνόλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία έχει τραγουδήσει στο cd του Νότη Μαυρουδή «Άγρυπνο Φεγγάρι» σε στίχους Ελλήνων ποιητών του μεσοπολέμου.

Το αντίο από τον γιο του Νότη Μαυρουδή, Χάρη
Ο γιος του, Χάρης Μαυρουδής, αποχαιρέτισε τον πατέρα του με μια βαθιά ανθρώπινη και συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, γνωστοποιώντας ότι η πολιτική κηδεία θα γίνει στο Χαλάνδρι.

«Αν κάτι χαρακτήριζε τον πατέρα μας, Νότη Μαυρουδή, ως άνθρωπο, ήταν η καλοσύνη του, το ήθος και η σεμνότητά του. Με τον ίδιο σεμνό τρόπο σας ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατό του. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει στο Χαλάνδρι τις επόμενες ημέρες. Η γυναίκα του Βάσω, τα παιδιά του Ροδή και Χάρης και τα εγγόνια του Ιάσωνας, Αριάδνη, Έλλη και Οδυσσέας».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του κουράγιο να δίνει στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο Κύριε Νοτη. Υποδειγμα ήθους ,υπόδειγμα ανθρώπου, υπόδειγμα καλλιτέχνη.Τετοιοι άνθρωποι και καλλιτέχνες πρέπει να είναι τα πρότυπα των νέων και όχι τα λανθασμένα πρότυπα που μας πλασάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.