Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προχωρά η μελέτη για τη διαπλάτυνση του τμήματος της οδού Έδεσσας – Άγρα



Η Μελέτη για τη "Βελτίωση γεωμετρικών χαρακτηριστικών στο Τμήμα Ε.Ο.2 Έδεσσας-Άγρα" βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, κ. Ιορδάνη Τζαμτζή και τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών ΠΚΜ, κ. Πάρι Μπίλια.

Η Μελέτη, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Η διαπλάτυνση του δρόμου έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας (ιδιομορφίες της περιοχής, αγωγοί υδάτων κλπ), ωστόσο με την ολοκλήρωσή της θα λειτουργούν δύο λωρίδες ανόδου και μία καθόδου που θα εξασφαλίζουν υψηλό συντελεστή ασφάλειας στις μετακινήσεις.

Παρόντες στη σύσκεψη, εκτός των κυρίων Τζαμτζή και Μπίλια ήταν ο Προϊστάμενος Δ.Τ.Ε. της ΠΚΜ, κ. Χρήστος Κραβαρίτης, ο Επιβλέπων της Μελέτης, Μηχανικός της Δ.Τ.Ε. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Πηλείδης, ο Εκπρόσωπος των μελετητών κ. Ιωάννης Πίλτσης, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, Χρήστος Οικονόμου και ο Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Πολιτικός Μηχανικός κ. Ιάκωβος Τσελίδης.

«Μετά τη σύσκεψη επί χάρτου στο γραφείο μου, επισκεφθήκαμε την περιοχή του έργου, ώστε να εξετάσουμε επί τόπου τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα που ανακύπτουν, στην ανάβαση του Άγρα» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής επισημαίνοντας ότι «είναι ένα πολύ δύσκολο έργο και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υλοποιεί την μελέτη που ζητήσαμε, χρηματοδοτώντας στη συνέχεια την κατασκευή του έργου».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Καιρός ήταν τόσοι πέρασαν και κανένας δεν το έκανε, μια από τα ίδια και στην Έδεσσα στην είσοδο 2 λωρίδες για την ανηφόρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε καμια εκατοστη χρονια μπορει!! οπως εδεσσα-θεσσαλονικη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστό έργο. Μπράβο στον Τζαμτζή και τον Τζιτζικώστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζαμτζη κοιμησου και ονηρεψου. Καθαρησε κανα αυλακη και πολυ σου ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όσο θα κάνανε και την γέφυρα στο αρσενι.που το είχε πει ο τζιτζικωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.