Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκροτήθηκε Ομάδα Στήριξης του νοσοκομείου Έδεσσας - Πρωτοβουλία για την αναβάθμισή του



Ομάδα Στήριξης του νοσοκομείου Έδεσσας συστάθηκε σε χθεσινή συγκέντρωση φορέων της περιοχής, που πραγματοποιήθηκε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας
Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:
"Συγκεντρωθήκαμε σήμερα Τετάρτη 25/1/2023 στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας οι κάτωθι φορείς, σύλλογοι και σωματεία:
- Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας
- Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας
- Σύλλογος Καφεζυθεστιατόρων
- Σύλλογος συνταξιούχων ΙΚΑ
- Εκπρόσωπος υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας
- Πολιτιστικός Σύλλογος "Μπίγα"
- Πολιτιστικός Σύλλογος "Θεόδωρος Γαβράς"
- Σύλλογος Τριτέκνων
- Πολιτιστικός σύλλογος "Μέγας Αλέξανδρος"
- Εκπρόσωπος Λαογραφικής Εστίας
- Εκπρόσωπος συλλόγου φίλων παραδοσιακής μουσικής και χορού
- Εκπρόσωπος "Εδεσσαϊκού θεάτρου "
- Εκπρόσωπος φίλων γηροκομείου 
- Πολιτιστικός Σύλλογος "Εδεσσαϊκός κόσμος"
Ο λόγος ήταν η κοινή αγάπη και αγωνία μας για την μοίρα του νοσοκομείου μας και τις εξελίξεις οι οποίες δεν δείχνουν ευοίωνες.
Θέλοντας να στηρίξουμε την αυτοθυσία που δείχνουν οι ιατροί, οι νοσηλευτές και όλοι όσοι εργάζονται στο νοσοκομείο μας, συστήσαμε μια ομάδα στήριξης του νοσοκομείου με σκοπό οι φωνές και οι ενέργειες μας να στηρίξουν και να ενδυναμώσουν το έργο του νοσοκομείου. Πρέπει όλοι μας, ο καθένας από την θέση του να κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να μην υπάρχει ούτε η υποψία συγχωνεύσεως ή υποβάθμισης του νοσοκομείου. Στόχος είναι η πλήρωση όλων των κενών θέσεων του νοσοκομείου και η άρτια λειτουργία του.
Καλούμε τον Αντιπεριφερειάρχη, τους Βουλευτές του Νομού μας, τους Δημάρχους και τους φορείς αυτού του τόπου να βοηθήσουν και να πιέσουν προς την σωστή κατεύθυνση που είναι η αναβάθμιση και όχι η υποβάθμιση των υγειονομικών δομών." 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Αυτο δηλαδή αποφασίσατε τούμπα κολοτούμπα τα ίδια θα έρθουν οι βουλευτές θα έρθουν οι δήμαρχοι και ποιόν θα στηρίξουν πάλι την κυβέρνηση που έχει σχέδιο ποίο σχέδιο; Εξόντωσεις του νοσοκομείου τα ίδια και πέρσι. Αν δεν κλείσει η αγορά και δεν βγούμε όλοι στούς δρόμους και στο Νοσοκομείο η στην Νομαρχία να διαμαρτυρηθούμε και φωνάξουμε ότι κύριοι και κυρίες της πολιτικής ως εδώ η πιέζετε την κατάσταση να ξανά γίνει νοσοκομείο όπως αρμόζει η ξεχάστεμας χωρίς υγεία ψήφο δεν έχει τέλος.
    Ωραία τα λόγια αλλά πράξεις θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι χωριάτες είναι το πρόβλημα για γύρισε και κοίταξε από που προέρχονται οι πρόγονοί σου Αυτή η .Μεγάλη ΓΛΩΣΣΑ σας χάλασε το νοσοκομείο της ΈΔΕΣΣΑΣ

      Διαγραφή
  2. Το νοσοκομείο μια χαρά πάει τελευταία . Έχει ελλείψεις προσωπικού φυσικά όπως όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδος . Γιατροί υπάρχουν με το σταγονόμετρο . Η εντατική θα επανέλθει σε 6 μήνες στην Έδεσσα . Ήδη έχει πάρει και κονδύλιο .εντατικολογους παρακαλάτε να έρθουν .
    Το νοσοκομείο μας πολλοί θέλανε να έρθουνε αλλά χωρίς δρόμο ,χωρίς ένα σινεμά ,ένα θέατρο ,όταν ο κάθε χωριάτης κάνει μυνηση στους υπάρχον γιατρους του νοσοκομείου επειδή άκουσε η διάβασε κάτι ,αυτά και άλλα πολλά κανένας γιατρός δεν επιλέγει να έρθει Έδεσσα . Θα επιλέξει μια άλλη πόλη να πάει. Για αυτό άγονες όλες οι προσλήψεις βγήκα ε .και προσωπικά πρέπει να διπλασιαστούν οι μισθοί των γιατρών . Προσοχή γιατρών και εξειδικευμένων παραιατεικων . Όχι καθαρίστριες νοσοκόμες κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή κίνηση . Καλά είναι και από Αριδαία ,Σκύδρα οι σύλλογοι να μαζευτούν γιατί και δικό τους είναι το νοσοκομείο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας γιατρός φώναζε για τη συστηματική υποβάθμιση του νοσοκομείου εδώ και καιρό, παραιτήθηκε και από το ΔΣ του νοσοκομείου, και τον ¨¨'έφαγαν¨΄ όταν ήρθε η ώρα της εξέλιξης του, γιατί δεν ήταν συνεργάσιμος όπως γράφτηκε.
    Συνεργάσιμος προφανώς στη συστηματική υποβάθμιση του νοσοκομείου και δεν κουνήθηκε φύλλο.
    Τώρα κάποιοι αποφάσισαν να αφυπνιστούν τη στιγμή ο άρχων της πόλης είχε δηλώσει απαισιόδοξος αν θυμάμαι καλά.
    Όσο αφορά την Αλμωπία, την οποία αφορά άμεσα το θέμα καθώς είναι το νοσοκομείο που καλύπτει όλη την επαρχία , μάλλον θα ασχοληθεί στο μέλλον με γόνδολες και άλλες μορφές τουριστικής ανάπτυξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα κουπόνια και τα δελτία να είναι καλα, τα νοσοκομεία τι θα τα κάνουν οι πτωχοί,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.