Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λύκος πολύ κοντά στην Πέλλα μέρα μεσημέρι! (βίντεο)



Aναστάτωση επικράτησε χθες στην Πέλλα, καθώς ένας συμπολίτης μας βρέθηκε μπροστά σε λύκο, λίγο έξω από το χωριό!
Ο άνδρας βρέθηκε μπροστά στον λύκο, ο οποίος δεν φάνηκε να ενοχλείται από την ανθρώπινη παρουσία. Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανάρτησε στα social media ο συμπολίτης μας  διαχειριστής της σελίδας "Του καιρού παιχνίδια" (makis sekerlis με πηγή christos delli), το άγριο ζώο παραμένει στη θέση του μέσα σε ένα χωράφι δίχως διάθεση να αποχωρήσει, εμφανώς εξοικειωμένος με το σκηνικό αφού η απόσταση μεταξύ τους είναι εξαιρετικά μικρή.
Όπως έχουμε επισημάνει σε προηγούμενο ρεπορτάζ και μετά την -πρόσφατη σχετικά- εμφάνιση λύκου στην γειτονική κοινότητα της Νέας Πέλλας και μάλιστα πολύ κοντά στον παιδικό σταθμό,  οι εμφανίσεις λύκων είναι συχνές το τελευταίο διάστημα, ιδίως στα χωριά που βρίσκονται στα σύνορα των νομών Θεσσαλονίκης (Κουφάλια, Μικρό Μοναστήρι κ.ά.) και Πέλλας (Πέλλα, Μεσιανό κ.ά.). Έχουν, μάλιστα, καταγραφεί και επιθέσεις από αγέλες ή μεμονωμένους λύκους, όπως στο Μικρό Μοναστήρι.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Έχουμε στο νομό μας πολύ μεγάλους λύκους λύκαι νες με δύο πόδια Για δύο αθώα ζωάκια κάνετε έτσι Εξάλλου οι κτηνοτρόφοι πούλησαν αναγκάστηκα τα ζώα τους γιατί το κράτος πετάει χαρταετό Δε θα κάνουν κακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.