Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σταμενίτης: «Προωθούνται οι διαδικασίες για την αποζημίωση των σπαραγγοπαραγωγών»



Όπως έγινε γνωστό από το ΥΠΑΑΤ, συνεδρίασε σήμερα, η ομάδα εργασίας για το συντονισμό των αγροτικών ενισχύσεων και αποζημιώσεων με τη συμμετοχή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γ. Γεωργαντά, του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό αρμόδιου για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, κ. Χ. Τριαντόπουλου, του Γ.Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής, κ. Θ. Πετραλιά, του Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κ. Δ. Σκάλκου, της Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Χριστιάνας Καλογήρου και του Προέδρου του ΕΛΓΑ, κ. Α. Λυκουρέντζου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε ότι προωθούνται μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας στο Υπουργείο Οικονομικών, οι αποζημιώσεις των καλλιεργειών σπαραγγιών Δήμου Αλμωπίας για τις ζημιές που υπέστησαν από την ανεμοθύελλα της 8ης Φεβρουαρίου 2022.

Στην επικοινωνία του με τα στελέχη του ΥΠΑΑΤ, όσον αφορά στην εν λόγω καλλιέργεια, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης έθιξε και το ζήτημα της απώλειας εισοδήματος των παραγωγών σπαραγγιού λόγω της χαμηλής τιμής του προϊόντος εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία και ενημερώθηκε ότι το ζήτημα εξετάζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και να υπάρξουν οι ανάλογες αποφάσεις.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Όλα ανάποδα τα κάνετε. Αντί να τα στείλετε με βάση το πότε ωριμάζει κάθε φρούτο πχ δαμάσκηνο κεράσι ροδάκινο μήλο η σειρά είναι ότι ναναι. Και τα κεράσια εκτός. Μπράβο άξιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Της δήθεν δυναμικής καλλιέργειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Σταμενιτη! 300 ευρω δεν ελεγες το καλοκαιρι για τα νεκταρινια? Τρελους θα μας βγαλεις. Σε ακουσα ο ιδιος!
    Και τωρα παρουσιαζεσαι ως ο βουλευτης "ζορο" με ψιχουλα που εδωσες? 450 ευρω ειναι τα εξοδα! Δυστυχως δεν μπορω να σε ξαναψηφισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε εγώ μπορώ να τον ξανάψηφισω.
    Υποτίθεται θα βοηθούσε για ροδάκινα να περνάμε τουλάχιστον τα διπλά λεφτά..κρύφτηκε πίσω από τους αρμόδιους του υπουργείου..έκανε γάργαρα..
    Άσε που έπρεπε όλες οι ποικιλίες να μπούνε μέσα κ όχι αυτές που πρότεινε ο Γιαννάκης κ τελικά έγιναν δεκτές..μάλλον ότι λέει ο Γιαννάκης γίνεται
    Πολύ λίγος Διονύσης είσαι.
    Όχι δεν σε ξαναψηφιζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταμενιτη δώσε στους αγρότες δελτίο και κουπόνια και πολλά είναι έτσι κ αλλιώς δεν θα σε ψηφίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δωστε καλα λεφτα στα ροδακινα αλλιως ψηφους δεν εχει ουτε θα παμε καν ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αγρότες 46% ψήφισαν ΝΔ αν θα πάρουν 10% σε αυτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ προσωπικά καθόλου δε θα μπω στον κόπο να ψηφίσω ούτε να σπατάλησω Βενζίνη Άντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.