Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στάθης Καστερίδης: «Ο δήμος Πέλλας έχει λαμπρό παρελθόν και του αξίζει ένα λαμπρό μέλλον»


Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση κοπής της καθιερωμένης βασιλόπιτας
Σε μια κατάμεστη αίθουσα από συνεργάτες και φίλους, στο Ονείρων Ζεύξη, ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας Στάθης Καστερίδης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, έκοψαν την καθιερωμένη πίτα με ευχές για καλή χρονιά, υγεία και αλλαγή στην διοίκηση του δήμου Πέλλας, στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου. 
Παρά την καταρρακτώδη βροχή, το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου, η αίθουσα γέμισε γρήγορα από πολίτες που εκπροσωπούσαν όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πέλλας. Ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας κ. Καστερίδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναμεσά τους πολλά νέα στελέχη και ευχαρίστησε τους θεσμικούς εκπροσώπους διαφορετικών κομματικών χώρων που η παρουσία τους απέδειξε την πολυσυλλεκτικότητα του ψηφοδελτίου και τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του συνδυασμού. Ανάμεσά τους η Συντονίστρια Αυτοδιοίκησης στην Κεντρική Μακεδονία της ΝΔ Κατερίνα Ρουσοπούλου, το μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από Κρύα Βρύση Τάκης Φωστηρόπουλος και το μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πέλλας Απόστολος Βασιλειάδης. 
Στην ομιλία του ο Στάθης Καστερίδης επισήμανε πως «η Πέλλα εξακολουθεί να παραμένει στο περιθώριο χωρίς να αλλάζει κάτι τόσα χρόνια. Εμείς όμως πρέπει επιτέλους να προχωρήσουμε, να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Σε όλους τους τομείς! Όποιος περιδιαβεί τις πόλεις μας, τα χωριά μας και τους οικισμούς θα το διαπιστώσει». 
«Η διαφορά μας με την σημερινή δημοτική αρχή του κ. Στάμκου» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Καστερίδης «είναι τεράστια. Με βασικό κανόνα την αντίληψη που έχει ο καθένας μας σε ουσιαστικά θέματα που δεν λύνονται με αυτοκρατορικές συμπεριφορές. Διαχείριση της καθημερινότητας, καθαριότητα, περιβάλλον, παιδικές χαρές, εξυπηρέτηση του πολίτη, ανάπτυξη των κοινωνικών δομών, συνεργασία με όλους τους φορείς του Δήμου σε θέματα γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος». 
Στη συνέχεια ανέφερε ότι η ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ έχει και σχέδιο και πρόγραμμα. Ο δήμος Πέλλας έχει λαμπρό παρελθόν, αλλά του αξίζει και ένα λαμπρό μέλλον. Τρόποι για να προσεγγίσουμε το παράδειγμα επιτυχημένων πόλεων υπάρχουν. Η ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ένας συνδυασμός με σημαντικά στελέχη, συνεργάτες και υποψηφίους διεκδικεί τη νίκη. Με νέα παιδιά που αποφασίζουν να προσφέρουν και να δουλέψουν για τον τόπο τους. 
«Η δική μου φιλοσοφία είναι να συζητάμε, να προτείνουμε και να δεσμευόμαστε για όσα καθορίζουν την καθημερινότητά μας. Έχουμε όραμα και πρόγραμμα» τόνισε στην ομιλία του ο κ. Καστερίδης «για τα μικρά και τα μεγάλα που κάνουν τον δήμο μας βιώσιμο για τους κατοίκους και συγχρόνως ελκυστικό για τους επισκέπτες». 
Η βασιλόπιτα, αλλά και τα μικρά πιτάκια σε κάθε τραπέζι έκρυβαν εκπλήξεις, ενώ το κομμάτι των δημοτών δόθηκε σε ένα από τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν στην εκδήλωση, εκπροσωπώντας το μέλλον του δήμου Πέλλας.  
Από το γραφείο Τύπου





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

23 comments:

  1. Eπιδειξη δύναμης. Μάλλον θα χουμε αλλαγή στο δήμο πελλας.Ο νυν εχει απαξιωθεί ακόμη κι απο τους παραδοσιακούς υποστηρικτές του.Αναμενόμενο γιατί πραγματικά δεν αλλαξε τίποτα στην πολη αλλα και στα χωριά. Ο Καστεριδης ενώνει προσωπα και δυναμεις ετεροκλιτα και με διαφορετική αφετηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε Στάθη όταν μάθεις να εκφράζεσαι και να μιλάς έλα να το συζητήσουμε φτάνει άλλο έχεις κουράσει δήμαρχος δεν πρόκειται να βγεις από ένα πείσμα και μόνο να γίνεις δήμαρχος καταστρέφεις τον Δήμο Πέλλας φύγε να μπούνε νέοι μπας και δούμε κάποια προκοπή στον Δήμο ούτως ή άλλως το παρελθόν σου δεν φημίζεται γεια να είσαι κατάλληλος δήμαρχος πιο πολύ για ακατάλληλος είσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάμεσά τους η Συντονίστρια Αυτοδιοίκησης στην Κεντρική Μακεδονία της ΝΔ Κατερίνα Ρουσοπούλου, το μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από Κρύα Βρύση Τάκης Φωστηρόπουλος και το μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πέλλας Απόστολος Βασιλειάδης. ............ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΡΘΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
      ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    2. Και μετα ξυπνησες 1:37 λουσμενος στον ιδρωτα. Με τετοια επιχειρηματα που προσπαθεις να πληξεις το προφιλ του αυριανου νεου Δημαρχου Πελλας Σταθη Καστεριδη καλα θα κανεις να συνεχισεις στον ιδιο ρυθμο. Δυστυχως για τον Σταμκο και ευτυχως για τους πολιτες του δημου μας, το ποταμι δεν γυριζει πισω. Τον χαζουλη παρακατω που γραφει για τους λαμπτηρες μαζεψτε τον οσο ειναι νωρις. Ηθελε δηλαδη να συναψει δανειακη συμβαση ο δημος για να εκτελεσει ενα εργο αυτονοητο που επρεπε να ειχε τελειωσει ηδη απο πορους που ο Σταμκος δεν ξερει ουτε καν την υπαρξη τους. Καλη θητεια Καστερ γιατι ο τοπος θα σωθει μονο απο εσενα...

      Διαγραφή
    3. 2:38 και λογικά εάν κατέβει ο τεκτεριδης με το ΠΑΣΟΚ ο κύριος Βασιλειάδης θα πρέπει να κατέβει μαζί του!!!!

      Διαγραφή
  3. Την αλλαγή των λαμπτήρων γιατί δεν την ψηφίσατε κύριε καστεριδη και επιβαρύνεται τον Δήμο με έξοδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? Η ΝΑΤΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΑΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..

      Διαγραφή
    2. ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΓΑΤΑΚΙ Ε ΓΑΤΑΚΙ

      Διαγραφή
    3. Δεν τρέχει μόνο το κορίτσι…κάνει και αλλά πράγματα.Πολύ περισσότερα….

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΝΑΤΑΣΑ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Η ΘΑΤΣΕΡ. ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.. ΓΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΟΣ ΡΑΤΣΑΣ. ΜΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΣΤΕΡ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ. ΤΟ '14 ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΝΕ. ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ. Ο ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΗΝ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ. Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ!!!!!

      Διαγραφή
    5. ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
      ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΡΑ ΔΙΚΑΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ

      Διαγραφή
  5. Εγώ λέω 46-48% με σύμπραξη του Θόδωρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακομμάτιστος ο συνδυασμός είπε ο Καστερ. Δε θα το έλεγα. ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέλους στηρίζει δήμαρχο που θα ξεπεράσει το 10%. Μακάρι να φτάσει και το 50%. Βέβαια όλοι εκεί συνδέονται από έναν άνθρωπο. Και αυτός δεν είναι ο Κάστερ. Είναι ο "απερχόμενος" δήμαρχος. Μόλις εκλεγεί (..αν..) τότε θα γίνει ο κακός χαμούλης, στο μοίρασμα.. Θα πάρει η Τζάκρη αυτά που της έταξε για τα παιδιά τα δικά της? Η Αναστασία που μέχρι πρότινος ήταν η Νο2? Ο Θωμάς, ο οποίος προορίζεται για διάδοχος με υπόσχεση στην θεία και τον θείο, ή/και στον Σταμενίτη? Τα παιδιά του ΠΑΣΟΚ, που είναι μαζί του και έχουν χύσει αίμα τις προηγούμενες εκλογές? Όλοι ένα καζάνι που σιγοβράζει.. Τώρα όλοι είναι ενωμένοι λόγω Στάμκου. Αν βγει δήμαρχος ο Στάθης, δε θα τους ενώνει τίποτα. Διότι ο Στάθης τόσα χρόνια στην αυτοδιοίκηση είναι ο άνθρωπος της κλίκας. Του "διαίρει και Βασίλευε". Δεν είναι ενωτικός. Άρα πάλι ο "απερχόμενος" δήμαρχος παίζει βασικό ρόλο, και στον συνδυασμό του βασικού του αντιπάλου. Ακομμάτιστο σχόλιο, ή καλύτερα μη παραταξιακό.. Και ας γίνει το καλύτερο για την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλα να βγει με τη μια γιατί στη δεύτερη πάει για 70% και η δημαρχαρα σου ατα μαζί με τα 5 αφμ που τον κρατάνε αγκαλιά 13 χρόνια

      Διαγραφή
  7. ο σταμκος & τα τσιρακια του κανουν τη τακτικη διαιρει & βασιλευε.αν δεν ηταν η ΑΝΑΣΑ το 2014 & ο ηλιας Θεοδωρίδης το 2019 να τον στηριξουν ο σταμκος θα ηταν σπιτι του απο τοτε.ποτε δεν ειναι αργα γιατι θα παει τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗ ΦΑΣ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟ

      Διαγραφή
    2. Γλαρους εχετε σφαξει κοπαδια στα τοσα χρονια που δυστυχως διοικειτε τον δημο Πελλας. Φλωμοσατε τους πολιτες στην γλαροσουπα και ξεχνατε να προσθεσετε αλατι. Καταλαβαινετε δηλαδη ποσο καλοι μαγειρες ειστε. Τωρα ομως που ο λαος θα σας απαλλάξει απο τα καθηκοντα σας θα τρωτε τις εν λογω σουπες που διατηρειτε στον καταψύκτη σας για πολλα χρονια. Ο Καστεριδης εχει ηδη κερδισει τις εκλογες στην συνειδηση ολων, οποτε υπομονη για να δειτε αυτην την αποτυπωση και στην καλπη..

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟ 2010 ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ
      ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΟΜΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ

      Διαγραφή
  8. Οι βολεμενοι του Σταμκου δεν βαρεθηκαν?
    Εχουν κολλησει στις καρεκλες τους.
    Χωρις οραμα, χωρις προοπτικη, αρκει μην χαθει η καρεκλα.ΦΤΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο νυν έπρεπε να συνειδητοποιήσει πως οι δημότες έχουν κουραστεί. Δεν του χρωστάνε πλέον τίποτα.Ούτε απο την παραταξη του ούτε σε κοινωνικό επίπεδο. Θλίβομαι που στην πόλη μας δεν έχει βάλει ούτε ένα πλακάκι σε πεζοδρόμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρατηρω οτι τον ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ δεν τολμα να του απαντησει κανενας. Ισως γνωριζουν εκ των προτερων οτι θα φανε τα μουτρα τους. Ο Καστεριδης εχει καταφερει να δημιουργησει εναν συνδιασμο πολυσυλλεκτικό, υπερκομματικο και με την προσθηκη των μεταγραφων απο το πανω ραφι δεν εχει να φοβηθει τιποτα. ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ καλα το πας αλλα καποια στιγμη πρεπει να δηλωσεις την υποψηφιοτητα σου για να δουλεψουν περισσοτερο οι ορθοπαιδικοι εξ αιτιας των λουμπαγκο που θα προκαλεσεις σε Σταμκο, Φουντουκιδη και κυριως σε Θεοδωριδη. Καστερ εισαι ηδη Δημαρχος Πελλας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.