Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην πληγείσα από την νεροποντή Αριδαία ο Διονύσης Σταμενίτης (φωτο)



Την πόλη της Αριδαίας επισκέφθηκε σήμερα, 24 Ιανουαρίου 2023, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης και συζήτησε με τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι έχουν υποστεί σημαντικές καταστροφές από τη μεγάλη νεροποντή που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της Δευτέρας.

Ο κ. Σταμενίτης ενημέρωσε τους πληγέντες για τις ενέργειες που ο ίδιος έχει πραγματοποιήσει από χθες. Ήδη έχει επικοινωνήσει με τον Υφυπουργό παρά τον Πρωθυπουργό κ. Μπρατάκο αλλά και το γραφείο του Υφυπουργού, αρμόδιου για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, κ. Τριαντόπουλου, στους οποίους μετέφερε την εικόνα της κατάστασης που επικρατεί, με τα μεγάλα προβλήματα και τις καταστροφές εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων. Ενώ βρίσκεται σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας κ. Τζαμτζή και τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Μπάτση για το συντονισμό των ενεργειών ώστε να προχωρήσει άμεσα ο χαρακτηρισμός της περιοχής ως πληγείσας και σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Τις επόμενες ώρες θα πραγματοποιηθεί η καταγραφή των ζημιών από τα κρατικά κλιμάκια, και όπως ενημέρωσε ο Βουλευτής τους πληγέντες, με ταχύτατες διαδικασίες, που προβλέπουν προκαταβολές και κάλυψη των απωλειών, το Κράτος θα προχωρήσει αποζημιώσεις. Επίσης, θα υπάρξει μέριμνα από τα αρμόδια Υπουργεία για την κάλυψη των ζημιών και την αποκατάσταση των δημόσιων υποδομών.

Παράλληλα, ο Βουλευτής είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τις αρμόδιες τοπικές αρχές, καθώς οι ίδιες βρίσκονται σε επιφυλακή για ενδεχόμενες νέες εκδηλώσεις έντονων καιρικών φαινομένων και στους άλλους Δήμους του Νομού Πέλλας.

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Βρε καλως τον. Τι εγινε διονυσακη, τελειωσες με την βασιλοπιτα, μετρησες τα κουκια με τους παρευρισκομενους και μας θυμηθηκες. Ολα καλα, γιατι εμεις δεν ειμαστε καθολου καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου κοπηκε η πιτα, ας επισκευθουμε και τον ψηφοθηρικο λαο να δουμε τι γινεται.
    Σημερα αναρτησεις απο τις ζημιες και απο αυριο απο το γλεντι της πιτας.
    Εχεις να φας μαυρο Διονυσακη...
    Ενας πρωην πλεον ψηφοφορος σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχε και κρασί κι μήνας έχει 9 Καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.