Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δείτε το αριστοκρατικό σπίτι όπου ζει με την οικογένειά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει συνδέσει τη ζωή του με τον αθλητισμό και σε ηλικία μόλις 29 ετών έχει καταφέρει να κάνει όλη την Ελλάδα να μιλά για εκείνον.

Ο ίδιος έχει καταφέρει να κερδίσει, μεταξύ άλλων, δύο φορές τον τίτλο του MVP του ΝΒΑ και μία φορά το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη των τελικών, τον Οκτώβριο του 2021 συμπεριλήφθηκε στη επετειακή επιλογή των 75 καλύτερων παικτών της ιστορίας του NBA.

Παράλληλα, είναι επιτυχημένος και στην προσωπική του ζωή, καθώς με τη σύντροφό του, Μαράια Ριντλσπρίνγκερ, έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τα οποία και είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους σε οτιδήποτε και να κάνουν.

Το ζευγάρι ζει σε ένα αριστοκρατικό σπίτι, το οποίο αγοράστηκε το 2018 έναντι 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όσον αφορά την τοποθεσία, το σπίτι βρίσκεται στη γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι, διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια και εκτείνεται σε μια έκταση 920 τετραγωνικών μέτρων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Αν ξέχασε που κοιμόταν πρώτα, κακό του κεφαλιού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να ξεχάσει ρε φίλε.
      Αυτό το σπίτι του κόστισε το 4% των ετήσιων αποδοχών του που αφορούν μόνο το συμβόλαιο με την ομάδα, χώρια τα άλλα έσοδα.
      Βάλτα κάτω να δεις τι σημαίνει
      Εδώ κάποιοι έξυπνοι αγόραζαν σπίτι 150.000€ με ετήσιο εισόδημα 15.000 € και βάζαν δάνειο - θηλιά για μία ζωή.Για τα οικονομικά του δεδομένα, τον λες και <>

      Διαγραφή
  2. Είναι πάνω από όλα άνθρωπος μακάρι να μην τον χαλάσουν τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.