Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας στο μπλόκο αγροτών Μεσημερίου



Τους αγρότες της περιοχής μας που έχουν στήσει μπλόκο στο κόμβο Μεσημερίου - Άγρα επισκέφθηκε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας.

Στο μπλόκο του Μεσημερίου οι αγρότες συμπλήρωσαν μία εβδομάδα που παραμένουν στο σημείο και καθημερινά ενισχύουν την παρουσία τους. Είναι αγρότες από την Έδεσσα, το Μεσημέρι,τον Άγρα, τα Βρυττά, το Νησί, την Κερασιά, την Φλαμουριά, την Καρυδιά, τη Πλατάνη, Άρνισσα και γύρω περιοχές .

Δηλώσαμε τη συμπαράσταση μας στον αγώνα του αγροτικού κόσμου του Δήμου μας σημειώνοντας ότι έμποροι και επαγγελματίες της περιοχής στέκονται στο πλευρό των αγροτών και στηρίζουν τα δίκαια αιτήματά τους, αφού είναι αιτήματα επιβίωσης κλάδου. Συζητήσαμε την έως τώρα πορεία των αιτημάτων τους προς τους θεσμούς και τα επόμενα βήματα που θα καθορίσουν τη στάση τους και τις μορφές του αγώνα τους από εδώ και μπρος. Παράλληλα, καλούν τα μέλη μας, τον εμπορικό κόσμο της Εδεσσας και άλλους αρμόδιους φορείς να σταθούν στο πλευρό τους και να στηρίξουν την προσπάθειά τους αφού ο πρωτογενής τομέας της οικονομίας αποτελεί τον βασικό πυλώνα της κοινωνικής συνοχής και της τοπικής οικονομικής ανάπτυξης .

Επίσης από τη μεριά των αγροτών υπήρξε διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξουν κλεισίματα δρόμων και ότι όποια ταλαιπωρία υπάρξει θα είναι από ολιγόλεπτη συμβολική διαμαρτυρία με διακοπή της κυκλοφορίας .

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Α.ΜΠΟΖΙΝΗΣ                         Ε.ΓΑΝΤΖΙΟΥ 

 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Σωστή πράξη . Στην ίδια μοίρα είστε . Όλοι θέλουν αλληλοστηριξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά είναι ο εμπορικός να περάσει από κάνα μαγαζί και μετά ας πάει όπου θέλει . Αυτές οι κινήσεις φίλοι μου είναι πελατειακές και αποσκοπούν σε άλλα πράματα. Από ότι βλέπω και μαθαίνω χτίζεται πολύ επιθετικά προφίλ υποψηφίου για δήμο και βλέπουμε . Ο φωτοτυπίας έχει βλέψεις για το μέλλον και χρησιμοποιεί τον εμπορικό για αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμπαθείς οι αγρότες αλλά μεταξύ μας, τους χαιδεύουν όλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγω για πολιτικο σκαλοπατι τον κοβω τον προεδρο . Καλη ευκαιρια για επαφες και ξεκινημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα Γιαννιτσά ο τιποτας δήμαρχος κοιματε τον ύπνο του δικαίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στον εμπορικό σύλλογο έτσι πρέπει να είναι να στηρίζει ο ένας τον άλλον και εσείς αγρότες και στην Έδεσσα έχει καταστήματα υποδημάτων ενδυμάτων κλπ.δεν είναι ανάγκη να τρέχετε στην Θεσσαλονίκη Βέροια κλπ
    Στηρίξτε την αγορά χωρίς εσάς η αγορά πεθαίνει . Το ίδιο και οι κύριες και οι κύριοι επαγγελματίες εδώ όχι αλλού εδώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.