Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ''Κοινωνία σε Κίνηση'' στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών - Να συμπεριληφθούν στις ενισχύσεις DE MINIMIS και τα κεράσια



Δυναμικές κινητοποιήσεις πραγματοποίησαν σήμερα οι αγρότες του Δήμου μας, στον κόμβο Μεσημερίου και Άρνισσας, με αιτήματα που χρήζουν άμεσης ικανοποίησης! 
Η Κοινωνία σε Κίνηση στηρίζει και συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα και εκτός των αιτημάτων που διατύπωσαν, ζητά από την Πολιτεία: 
1) Την ενεργοποίηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού. 
2) Τη δημιουργία Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αποστολή του την προώθηση, ανάδειξη και προβολή των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. 
3) Την πάταξη του φαινομένου των Ελληνοποιήσεων αγροτικών προϊόντων, που τόσο πλήττει τους αγρότες του Δήμου μας, αλλά και τη φήμη των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στο εξωτερικό. 
4) Την τροποποίηση του αναχρονιστικού και ξεπερασμένου από την κλιματική αλλαγή Κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να συμπεριληφθούν εντός της ασφαλιστικής κάλυψης, οι ζημίες από τις βροχοπτώσεις και τον προανθικό παγετό.
Για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ η διατήρηση των αγροτών στις πατρογονικές εστίες τους αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα! 
Για τον λόγο αυτό δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε Γραφείο του Αγρότη, το οποίο, μεταξύ άλλων θα έχει ως αποστολή:
α) Την άμεση ενημέρωση των αγροτών για τα θέματα που τους αφορούν.
β) Τη συνεργασία µε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Φορείς έρευνας για τους τομείς της αγροτικής παραγωγής και διάθεσης, για την υιοθέτηση και ανάπτυξη νέων και βελτιωμένων μεθόδων καλλιέργειας και για την αντιμετώπιση τεχνικών και διαρθρωτικών προβλημάτων. 
γ) Την παρακολούθηση της γεωργικής παραγωγής και των τιμών των γεωργικών προϊόντων, ώστε να δημιουργείται κάθε έτος μια αντιπροσωπευτική βάση τιμών αγροτικών προϊόντων. 
δ) Τον εντοπισμό ελλείψεων αγροτικής οδοποιίας σε συνεργασία µε την Τεχνική Υπηρεσία, με σκοπό την υποβολή σχετικών προτάσεων στις αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τη συμμετοχή σε προγράμματα αγροτικής οδοποιίας.
ε) Τον συντονισμό και τη διαχείριση διαδικασιών και παρεμβάσεων που σχετίζονται με αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ. 
Η ανάπτυξη του Δήμου μας είναι άμεσα συνυφασμένη και ταυτισμένη με την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα. 
Το αγροτικό εισόδημα αποτελεί τη βάση και την κινητήριο δύναμη για το σύνολο της επαγγελματικής δραστηριότητας της περιοχής και το γεγονός αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση όλων των συνδημοτών μας!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Τους πήγες κάνα κουτί γλυκά η μόνο ανακοινώσεις λαϊκού περιεχομένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαιβανια συνάδελφοι δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχω ξανά σε τέτοια ξεφτίλα διώξτε τους από τα μπλόκα αυτοί μασ καταδικάσαμε ξεφτυλεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός σε καταδίκασε ;
      Αν δεν έχεις επιχειρήματα εμπρός ο δρόμος είναι ανοιχτός και να πας να ψάξεις τούς φίλους σου που κάθε μήνα σου τάζανε λεφτά και καλές αποζημιώσεις αντί να είναι δίπλα σου και να σε συμπαραστέκονται είχαν δουλειά στο Θεοδωράκη με κουρμπάνι και φωτογραφίες.

      Διαγραφή
  3. Τα παιδιά της Τζάκρη ... Σα δε ντρέπεστε . 4 χρόνια στείρα αντιπολίτευση για τον τόπο σας . Ούτε μια ιδέα . Μια πρόταση . Και κάθεστε αντιγράψετε την Τζάκρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ρούφα το κοκο που σου σερβίρουν τόσα χρόνια με τα ζήτω η Μακεδονία να στρώσει και η φωνή σου για να φωνάζει στο επόμενο συλλαλητήριο

      Διαγραφή
  4. είναι η πρώτη φορά που πρόλαβε ανακοίνωση του Θωμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επειδή κάποια πράγματα ακούγονται ή γράφονται ωραία.. δυστυχώς στην πράξη πολλά από τα ανωτέρω που προτείνετε δεν μπορούν να γίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ κακό το επίπεδο σας . 13 χρόνια κατινιές κουτσομπολιά και λάσπη. Ήρθε όμως η ώρα σας και δεν θα σας χαριστεί κανένας γιατί όλοι κάτι σας χρωστάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δώσε ΦΛΟΓΕΡΕΣ στον ΛΑΟ...mr moschito

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.