Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: 14,6 εκατ. ευρώ για το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών και την ύδρευση Έδεσσας



Δύο σημαντικά έργα για τον Νομό μας αξιολόγησε​ θετικά σήμερα η Επιτροπή Αξιολόγησης του Προγράμματος Αντώνης Τρίτσης:
· Την ανέγερση του ¨Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου με υπόγειο¨ στα Γιαννιτσά, προϋπολογισμού 10 εκατομμυρίων. Ένα έργο που από την πρώτη στιγμή ο πρώην Υπουργός παρακολουθούσε στενά σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και τους συνεργάτες του προκειμένου να ξεπεραστούν όλα τα τεχνικά προβλήματα.
Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καρασμάνης είχε φροντίσει για την χρηματοδότηση λυόμενων αιθουσών (απόφαση υπ’ αριθμόν 1477 – 25/9/ 2007 του ΔΣ του ΟΣΚ). Όμως αυτές οι λυόμενες κατασκευές αποτελούσαν λύση ανάγκης εκείνης της περιόδου.

· Την προμήθεια ψηφιακών υδρομετρητών, έλεγχο διαρροών και αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης ΔΕΥΑ Έδεσσας, με προϋπολογισμό 4,6 εκατομμύρια. Και για την υλοποίηση αυτού του έργου, ο Γιώργος Καρασμάνης ήταν σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου, καθώς επίσης και με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Γιάννη Χατζόγλου.
Υπενθυμίζεται ότι για τα δύο αυτά έργα δόθηκε η έγκριση με την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πέλλα στις 12 Οκτωβρίου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΗΡΘΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ - ΠΟΥ ΗΤΑΝ 11 ΚΑΙ ΟΧΙ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΤΡΕΞΑΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΣΑΝΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΗΣΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμ ο ξακουστός δρόμος χαχαχαχα
    Μαύρο στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε πως κάνεις έτσι εντάξει ήρθε στις 11 και όχι στις 12.
    H ουσία είναι ότι ο καρασμανης έδωσε μάχη για το μάχη διαχρονικά για το μουσικό σχολείο. Να μια τεκμηριωμένη απόδειξη
    https://www.karatzova.com/2022/12/11.html#:~:text=%CE%9F%20%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82%20%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82,%CE%9F%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D%20%CE%A3%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD%20%CE%9A%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD

    https://www.karatzova.com/2022/12/340000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πάρουμε η αγρότες ένα τσουβαλι λεφτά ΕΛΕΟ βασειλιαδη και σταμενιτη θα ψηφίσουμε όμως μονοσταυρια ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.